上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 25

收藏  |  訂閱
3.1k  67.3k

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-10-14 11:04 AM 發表 查看引用來源

那豈不是........你又擾亂我的思緒了.............唉.........
只係我覺得者, 人生都已過一半, 十年真係閃下眼就過...

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-10-14 10:57 發表 查看引用來源

如果比我, 唔講錢唔講事業, 我一定會跟我至愛一起, 就算有多少人反對條路有多難行, 一個人一生時間真係好短, 何不開開心心跟一個喜愛的人一起過下輩子呢...
現實就係…要講錢…要講事業,還有所牽涉的事和物太多,好難好似武侠小說那样:smile_39:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-10-14 11:04 發表 查看引用來源
有時做人不能夠太脫離現實....如果今年我仍是25歲.....我認同你的說法:smile_o06:
絕对認同,

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-10-14 11:09 AM 發表 查看引用來源
現實就係…要講錢…要講事業,還有所牽涉的事和物太多,好難好似武侠小說那样:smile_39:
家父....早兩晚....已訓話......我將來的路......有一半......都不是自己的........

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-10-14 11:07 AM 發表 查看引用來源
對她說...我一直中出渡日...哈哈!:smile_o03:
她只怕.....唉.............

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-10-14 10:41 AM 發表 查看引用來源
早晨各位....早晨! 高總(齊人)  布袋澳離我家不遠,下次有機會你來我的地皮...就讓我來請客吧!
這次我也不想做電燈泡啦!
老秘今次知道你去湖南而她不說什麽....我的看法是她知道自己是第三者...也很清楚你跟大 ...
我仲以為你已經見過高總添~你地成日都有電話聯繫~點解吾約出黎聚一聚呢:smile_14: :smile_14:

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-10-14 11:03 AM 發表 查看引用來源
石頭螺我用黎炒桂林辣椒跟三五知己攞黎送啤酒…正,
總比食那些標準海鮮餐好....西貢朋友有魚排,有機會一齊去看看

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-10-14 10:57 AM 發表 查看引用來源

如果比我, 唔講錢唔講事業, 我一定會跟我至愛一起, 就算有多少人反對條路有多難行, 一個人一生時間真係好短, 何不開開心心跟一個喜愛的人一起過下輩子呢...
每個人的想法都不同~很難一概而論:smile_13:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-10-14 11:17 AM 發表 查看引用來源

我仲以為你已經見過高總添~你地成日都有電話聯繫~點解吾約出黎聚一聚呢:smile_14: :smile_14:  
企又吾係女....:smile_47: 其實我想見你

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-10-14 11:07 發表 查看引用來源

覺龍仔所說, 睇下你要江山定要美人囉
或許好似賈寶玉,最愛黛玉,被迫娶寶釵,最後頓入空門:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆