上一頁下一頁
發新話題

《再也不禁欲了》聊天吹水站😜

收藏  |  訂閱
4.9k  162.9k

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-12-11 09:35 發表 查看引用來源
也不一定的 😎
即係都有啦!係咪會刺激啲?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-11 09:36 發表 查看引用來源
呢個可能就係高潮嘅表現!果次係單對單,定一個對幾個?😉
那一次是两个男生,他们要看我表演,哈哈

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-11 09:37 發表 查看引用來源

其實都係o既...
呢種死亡方法對身邊人亦係最好
想像一下你最關心最鍚o既人, 得知佢地離世前如果係要好辛苦好辛苦先至斷氣, 其實都係好痛苦o既一件事囉 ...
我突然想到,death note不是可以控制人怎么死吗?要是我有这本笔记就好啦

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-11 09:37 發表 查看引用來源
即係都有啦!係咪會刺激啲?😉
你自己试试看啊 😉

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-12-11 10:20 發表 查看引用來源
那一次是两个男生,他们要看我表演,哈哈
表演乜嘢?😉

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-12-11 10:22 發表 查看引用來源
你自己试试看啊 😉
用來插你?😉

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-12-11 10:22 發表 查看引用來源
我突然想到,death note不是可以控制人怎么死吗?要是我有这本笔记就好啦
我有諗過自己要點死
不過前提係要父母都已經走晒之後囉, 皇上都係, 只要世界上唔再存在呢三個人, 咁樣先可以成立
就係本宮唔想走得舒服過皇上... 換句話講, 只要係本宮o既父母已經離世, 皇上又走得早過我,
我會想走得比佢辛苦少少, 唔知點解o架 可能係因為已經冇所謂

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-11 10:53 發表 查看引用來源

我有諗過自己要點死
不過前提係要父母都已經走晒之後囉, 皇上都係, 只要世界上唔再存在呢三個人, 咁樣先可以成立
就係本宮唔想走得舒服過皇上... 換句話講, 只要係本宮o既父母已經離世, 皇上又走得早過我,
我 ...
咁又唔駛要辛苦嘅!😂

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-11 10:56 發表 查看引用來源
咁又唔駛要辛苦嘅!😂
兩種意義啦, 一個係要皇上保重龍體千祈唔好俾自己有咩衰野發生o係佢身上
比如揸快車導致車禍又不能當場氣絕身亡, 斷手斷腳受盡折磨先慢慢喪生之類
無論你點死, 本宮都會揀一個比你痛苦o既方法離開人世,
所以如果你要保護我, 就先保護好自己

第二個, 就係如果皇上走先過我, 到終於輪到我o既時候,
落到陰曹地府見返面, 先至有故仔可以同佢分享囉
睡著覺唔知咩事咁就死左太平淡, 落到去除左 hi 之外冇咩野好講

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-11 12:55 發表 查看引用來源

兩種意義啦, 一個係要皇上保重龍體千祈唔好俾自己有咩衰野發生o係佢身上
比如揸快車導致車禍又不能當場氣絕身亡, 斷手斷腳受盡折磨先慢慢喪生之類
無論你點死, 本宮都會揀一個比你痛苦o既方法離開人世,
所以如果 ...
咁開心嘢都可以分享架!😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆