上一頁下一頁
發新話題

《老劍馬經》@ 暑期藏寳馬

收藏  |  訂閱
3.3k  158.6k

《魚躍鳥歡》

刻意收埋、今季再減4分有著數、落班跑千四、千六!

呢隻係上季暑期吹水馬, 可惜還未有頭馬, 來季必定要交待. 件彩衣係陣上又易記, 馬主們又係同拳王係同鄉, 照計都唔會一齊香啩!
事先有聲明, 永不事後孔明.

附件

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-7-31 12:19 PM 發表 查看引用來源
《威武再現》

初出即有表現、評59分應有D著數、千四馬!
呢隻馬應唔少野, 一編就有59, 何妨馬主都係上海仔既偶像, 馬主有養馬但無贏馬好耐, 來季都要翻本.

附件

《皇帝誥令》

五班反彈、四班也無問題!

《必定掂》

冷位完熱即死、不是短途馬、見報千四-千六要睇!

《可攻可守》

詐儍扮懵、泥地好、有分頭要睇住!

《印印腳》

初出輕勝、前途無限、千四亦可!

《龍騰馬躍》

有質、千四正宗、已交入場費、隨時提款!

呢隻都係好野, 雖然加分不及幸運大師只得59分, 不過倉主係徐乳石, 對贏馬好有誠意, 係無假攤, 何妨幕後係佢一向忠心老顧, 每季必然會交待, 來季1至2W係無雞走.

附件

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-7-31 04:39 PM 發表 查看引用來源
《地上車神》

季尾勤操、未及出賽、此系馬早熟、分分鐘一出即勝、但不放摩頭處有d奇怪!
唔放係亞摩處一點都唔覺得奇怪架! 因馬主女個老公個頭同大眼一樣係光溜溜, 又係同樣用同一牌子鞋油, 何妨亞摩點都唔夠條和坤咁奸.

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆