上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部第2版已經爆左POST喇,有興趣既人,請去第3版啦

收藏  |  訂閱
5.0k  122.8k

引用:
原帖由 kokieice 於 2009-5-20 11:54 AM 發表 查看引用來源

係啊..尋日第一次去''~
成日留低d貓腳印 ~~~
原來係咁~~
明白. 哂....

佢地那邊的人都好 NICE 架.:023:

又好好傾.:036:

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-20 11:55 AM 發表 查看引用來源

真的嗎?
佢好開心咁同我講唔該架.......:026:

點算好呢:030: :030: :030:
放心啦...佢唔會怪你架...因為佢真係冇意惹咁多狂風浪蝶:122:
所以你繼續幫佢宣傳啦:122:

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-5-20 11:56 AM 發表 查看引用來源

放心啦...佢唔會怪你架...因為佢真係冇意惹咁多狂風浪蝶:122:
所以你繼續幫佢宣傳啦:122:
係咪架..
我驚好心做壞事..:122:
我有時都俾人咁講的:026: :026:

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-20 11:59 AM 發表 查看引用來源

係咪架..
我驚好心做壞事..:122:
我有時都俾人咁講的:026: :026:
你放心啦...一定唔會架:122:
d人話你好心做壞事係佢地自私姐...你有幫人既心唔會係錯架:122:
只要自己覺得做完會令人開心同埋自己開心咪得囉....唔好咁在意人地同你講咩啦...傻小咪:122:

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-5-20 12:02 PM 發表 查看引用來源

你放心啦...一定唔會架:122:
d人話你好心做壞事係佢地自私姐...你有幫人既心唔會係錯架:122:
只要自己覺得做完會令人開心同埋自己開心咪得囉....唔好咁在意人地同你講咩啦...傻小咪:122:
完全俾你講中哂LU......:030:
小咪 好 CARE 人地點睇自己....:030:

不過我都係會去做D 令人開心的事. 我自己就會好開心:036:

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-20 12:04 PM 發表 查看引用來源

完全俾你講中哂LU......:030:
小咪 好 CARE 人地點睇自己....:030:

不過我都係會去做D 令人開心的事. 我自己就會好開心:036:
聽你咁講點都估到你係d點既性格既人黎呢:122:
雖然係有d自作聰明...但而家都叫中丫:122:
因為你易足夠同夠樂觀呢:122:

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-5-20 12:06 PM 發表 查看引用來源

聽你咁講點都估到你係d點既性格既人黎呢:122:
雖然係有d自作聰明...但而家都叫中丫:122:
因為你易足夠同夠樂觀呢:122:
有DD啦...中啦...
又未中哂O既

咁易俾你估中哂.....就唔好玩 LU. :096:
係唔係呢. 貓仔.:023:

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-20 11:54 AM 發表 查看引用來源
KOKIE 妹妹今天放假嗎?
我要返工啊~~
返下午~~~

引用:
原帖由 kokieice 於 2009-5-20 12:12 PM 發表 查看引用來源

我要返工啊~~
返下午~~~
返幾點呀.
我成日都好難見到妹妹...

好掛住妹妹放假的日子....係咁傾:096: :096: :096:

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-20 12:11 PM 發表 查看引用來源

有DD啦...中啦...
又未中哂O既

咁易俾你估中哂.....就唔好玩 LU. :096:
係唔係呢. 貓仔.:023:
咁我同你都識左唔耐又點會咁易估中得晒呢:122:
但遲d傾耐d就唔知了:122:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆