上一頁下一頁
發新話題

"付出並不等於收穫 許多的傷害都是因為付出"入黎同我吹下水la~

收藏  |  訂閱
3.6k  93.0k

引用:
原帖由 makiyo小姐 於 2009-4-15 13:41 發表
16-17去澳門ar~~
澳門?:023:
同邊個去先?:034:

引用:
原帖由 klixie 於 2009-4-15 01:46 PM 發表 查看引用來源

澳門?:023:
同邊個去先?:034:
同2個中學同學:023:

引用:
原帖由 makiyo小姐 於 2009-4-15 13:55 發表
同2個中學同學:023:
咁好~
我啲中學同學都差唔多失曬聯絡...

其實我想講一樣野, 點解呢個世界人人都睇到好似男仔就一定係衰果個. 但我唔否認我都做過d 好賤好賤既野
其實我已經移民去左加拿大, 18 歲黎, 依家21 歲, 黎之前識左一個女仔, 其實我回想返佢真係百份百既好女仔
但好可惜, 我要走了. 當我同佢拍拖到大概8 個月倒我就要走喇, 走個時大家都好唔捨得, 喊到好緊要. 因為一齊果時真係好開心. 當我黎左之後兩年, 大家都仲一齊, 一直我都對佢感情好deep, 但有一次, 佢講左一個好大既大話, 但都係為左一家好, 唔係做d 對我唔住既野, 但係做左d 好笨既野, 令到大家既感情都有d cracked, 佢生日都同左佢個ex 去食飯, 仲上過山油車河, 我開頭都唔介意, 因為係佢呃我之前發生, 而佢都有話我聽. 但當我發現佢呃我時, 我就開始有dd 唔信佢, 仲比我發現原來佢同佢個ex 去過玩摩天輪, 當時d 眼淚真係係個心入面留出黎, 好痛, 跟住就慢慢諗住放棄. 冇幾耐, 我係呢邊返工識左個女仔, 係天津黎, 佢講mandarin, 而我講d 普通話就真係好普通, 一講d 人就笑, 所以我都係decided 同佢講英文, 開頭都諗住同佢傾計係為左令自己英文進步多d, 但傾傾下, 覺得有少少中意左佢. 跟住好快之下就追到佢喇, 但係當時我香港個女友少左搵我, 因為我個時個心亦都煩入大學既野, 後來大學收左我我就放鬆晒, 而又對香港個個女仔冇晒feel, 所以就搵都冇搵佢, 仲有少少覺得煩... 我想講既野其實係... 如果男朋友走左去, 係因為可能個男仔對你失去左信心, 仲有, 你地對男仔唔好咁小女人咁樣下下都怕個男仔走左去, 大膽咁去諗, "你走得去邊丫", 自自然然個男仔就會怕你走左去. 其實我係香港時, 我有過好多好多既女朋友, 唔係講笑, 因為個個都話我可愛, 個樣又不錯, 所以就算我唔講野佢地都會過黎, d 鬼妹都話我cute, 我依家個女友都係咁講我, 佢都怕我走左去, 但係佢有個stratergy, 就係放到鬆一鬆, 返而我有個feel 怕佢走左去, 我以前係香港時怕都唔怕自己既女朋友走左去, 但係依家唔係, 用黎佢既stratergy 黎對佢, 佢自然會返黎煩你. 佢話要分手, 咪唔好打比佢囉, 過兩日就打返比你.

引用:
原帖由 klixie 於 2009-4-15 01:59 PM 發表 查看引用來源

咁好~
人緣差:071:

引用:
原帖由 prettyboy338 於 2009-4-15 02:00 PM 發表 查看引用來源
其實我想講一樣野, 點解呢個世界人人都睇到好似男仔就一定係衰果個. 但我唔否認我都做過d 好賤好賤既野
其實我已經移民去左加拿大, 18 歲黎, 依家21 歲, 黎之前識左一個女仔, 其實我回想返佢真係百份百既好女仔
但 ...
你想點AR~`:030:

引用:
原帖由 klixie 於 2009-4-15 01:59 PM 發表 查看引用來源

咁好~
我都係呀~~

引用:
原帖由 kong1218 於 2009-4-15 14:00 發表

人緣差:071:
死野,咁黎講我。:046:

引用:
原帖由 klixie 於 2009-4-15 02:06 PM 發表 查看引用來源

死野,咁黎講我。:046:
我打少個問號:096:

我只不過係想問個原因.唔係講你係D咁GE人:096:

引用:
原帖由 prettyboy338 於 2009-4-15 14:00 發表
但 ...
我唔反對你講話有好男仔,
之不過我地未遇到。
就係咁簡單。

我遇過嘅,都係啲... 嗯,無論我對佢地點有信心,對佢地點好,點放心點俾自由,
最后都會搞到一鍋泡... :096:

啲男人好唔好,時間會證明。你點講,我都唔會覺得我遇到啲係好人。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆