上一頁下一頁
發新話題

[其他] 一群全宇宙最手痕★我們全都是有骨氣的二打六★

收藏  |  訂閱
4.5k  49.2k

引用:
原帖由 loeddie 於 2008-8-8 12:26 PM 發表
馬會派錢乎?? :071:
佢係名副其實嘅開善堂。:096:

引用:
原帖由 大數陳 於 2008-8-8 12:29 PM 發表

佢係名副其實嘅開善堂。:096:
你都係:071:

:034: :034: 支持

引用:
原帖由 大數陳 於 2008-8-8 11:25 AM 發表
聽日日職有場波係我賭波咁耐都未見過,大分三神對清水心跳,外地同澳彩主隊都讓半1主勝1.6倍,香港馬會居然做平手盤,你係咪打錯個賠率呀,知你大把錢,不過都唔好玩到咁大,小心俾人打爆你,你係咪真係知架,連個入球大 ...
澳彩都係平/半wo...:092:
08月09日
17:00
[5] 大分三神 [0/-0.5]1.8 2.52.1 2
[15] 清水心跳 [0/+0.5]2.05 2.51.6 3.3
    往績  賠率一覽  走勢3.2

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-8-8 12:39 PM 發表

澳彩都係平/半wo...:092:08月09日
大分三神 1.8 上2.52.1 2 主 清水心跳 2.05 下2.51.6 3.3 客    往績  賠率一 ...
之前是...現己轉左?

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-8-8 12:39 PM 發表

澳彩都係平/半wo...:092:08月09日
大分三神 1.8 上2.52.1 2 主 清水心跳 2.05 下2.51.6 3.3 客    往績  賠率一 ...
你幾點check,我今朝11點見到做1.6主勝。

:071: :071: 呢場賽事真觸目

引用:
原帖由 2倍小朋友 於 2008-8-8 12:54 PM 發表
:071: :071: 呢場賽事真觸目
大陳一聲令下,你話呢!!剩係u仔呢場波D飛買主WIN只少6位數都似,,,明午一定叫到拆樓:098: 未計明天D報紙佬呀,CABLE D 人吹行佢執人口水尾..:071:

support
big chan

:086: :086: :086: 真係想買奧運d波...尋晚到今朝睇左8隊奧運隊:028:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆