上一頁下一頁
發新話題

尋晚老友屋企(2) 177群p 144揸奶119 101 84 78 70,62,56 54 53 45 40 37 32

收藏  |  訂閱
3.0k  577.9k

引用:
原帖由 yamatake1977 於 2017-3-19 10:39 PM 發表 查看引用來源
睇到哩對餵奶肉球系相裏面似乎搖曳生風!欲罷不能~
睇嚟阿嫂哩鋪一定清白難保嘞啩!
不過突然間諗,阿嫂放得咁緊要~會唔會系你老友一直無辦法滿足佢,所以自動獻西止痕?
又或者~你老友享受緊淫 ...
如果有追開post
之前同阿嫂偷食講過
我老友的確滿足唔到佢
所以搵我做sp

放心,我老友真係訓左
因為我地有個兄弟守房門口
所以老友一定睇唔到我地做咩

引用:
原帖由 1353210023 於 2017-3-20 12:15 AM 發表 查看引用來源
師兄 真係好正 一睇就硬 都唔知J左幾多次 求原圖
另外都係問番句 粉絲果到點整 我唔識整
粉絲度按追蹤

求原圖:smile_o06:

收到原圖啦,睇到亞嫂d圖己經硬

要睇阿嫂隻西西呀~:smile_13:

引用:
原帖由 iedcf 於 2017-3-23 06:38 PM 發表 查看引用來源

阿嫂飲醉左真係淫到暈
等下文啦
多謝曬師兄!已收到原圖....阿嫂粒Lin真係好正,隔住個mon都想一口咬落去!對奶size 來講真係拍得住d 東瀛...哈哈,但因爲真人兼本土,所以正唔知幾多倍吖:smile_34: 師兄可唔可以send 埋p.119個幾張原圖過來吖,今鋪越睇越唔夠喉吖:smile_30:

已收原圖,對波目測有D?
加埋漏出嚟d奶水,已經硬哂
希望下次有含尻或者更激嘅相

引用:
原帖由 cmtam 於 2017-3-20 12:24 AM 發表 查看引用來源
ching,真係揸到出奶,阿嫂對波真係好軟熟,望見都流口水。
請給原圖,謝謝。
何止軟熟,仲好溫暖

引用:
原帖由 PoloSpade 於 2017-3-20 01:32 AM 發表 查看引用來源
咁阿媛隻手點??
CHOK你兄弟定自摸
PS想要原圖
準備要接鳩呀

引用:
原帖由 computer_guy 於 2017-3-20 01:38 AM 發表 查看引用來源
Ching, 我又要原圖,又要j, 唔掂,真係睇到址哂火硬一硬,繼上次係公司j之後又要j幾獲先訓得著,由阿嫂講「唔好停呀,好舒服呀」,我覺得佢係扮醉,餓左好耐想你成班祭佢,一次過食飽,等睇你地再玩得勁d又插又含
公司度j, 小心俾老細見到呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆