上一頁下一頁
發新話題

[其他] 獅子會🦁荀盤交易所

收藏  |  訂閱
4.2k  695.9k

引用:
原帖由 paul22 於 2019-3-13 11:17 PM 發表 查看引用來源
拜仁角大10.5球2.05+16
哇 謝謝:131:

引用:
原帖由 發明奴 於 2019-3-13 09:45 AM 發表 查看引用來源

今晚刀仔鋸大樹

利物浦w x 西布朗w

小賭怡情:122:
早晚,多謝師兄:131::131:

引用:
原帖由 發明奴 於 2019-3-13 09:45 AM 發表 查看引用來源

今晚刀仔鋸大樹

利物浦w x 西布朗w

小賭怡情:122:
奴兄有料到喎:emoji_34:

引用:
原帖由 K.T420 於 2019-3-14 06:59 AM 發表 查看引用來源

早晚,多謝師兄:131::131:
我應該學果d賭波網,影d飛…剩係post中果D,點様300蚊變10萬:071:

而家已經300上左5000:071:

引用:
原帖由 發明奴 於 2019-3-14 07:43 AM 發表 查看引用來源

我應該學果d賭波網,影d飛…剩係post中果D,點様300蚊變10萬:071:

而家已經300上左5000:071:
:131::131::131::045:
好勁,早水都咁準

引用:
原帖由 K.T420 於 2019-3-14 07:44 AM 發表 查看引用來源

:131::131::131::045:
好勁,早水都咁準
估估下…
原來想買利晉級,1.85把鬼…
反正都係搏,利w值搏

引用:
原帖由 發明奴 於 2019-3-14 07:47 AM 發表 查看引用來源

估估下…
原來想買利晉級,1.85把鬼…
反正都係搏,利w值搏
:036::036:有時候估多幾場

引用:
原帖由 K.T420 於 2019-3-14 10:14 AM 發表 查看引用來源

:036::036:有時候估多幾場
歐霸唔估…好多搵食波…
要贏錢,首先就控制唔好買咁多…
明知莊家搵食,首先要諗佢幾時出手

引用:
原帖由 發明奴 於 2019-3-14 10:23 AM 發表 查看引用來源

歐霸唔估…好多搵食波…
要贏錢,首先就控制唔好買咁多…
明知莊家搵食,首先要諗佢幾時出手
收到:045:
咁我都忍下手先,呢幾日羊小小
多謝師兄:082:

明爐心得:

雖然唔算咩大道理,不過奉獻咗咁多畀馬會,總會有少少心得…

有錢嘅地方就黑暗,這是不死的定律,所以先會有人打假波,有人打搵食波,咁我地去得同馬會玩,其實都係同世上最大嘅莊家玩,基本上肯定贏嘅人少,輸嘅人多…當然,莊家在賠率上佔盡優勢就唔使講,但莊家想贏更多嘅錢,一定會出古惑,想避免做莊家嘅點心,就一定要諗莊家嘅喜好。

例如,英超(我相信其他比賽都係)獨腳戲多鬼盤,利爆冷…這好明顯吧…成個賭場得一張賭枱,梗係響度搵食啦…
跟住同一時間咁多場波,通常我都唔揀特筍賠率果場,正如有人係賠枱話呢舖好路,更要提防提防…
再諗我極少買讓一球以上嘅波,即-1.5以上,大佬,贏一球就夠啦贏咁多把咩,正如之前曼城之前幾場贏波輸盤,你都吹佢唔漲…

之後就係無關痛癢嘅盃賽,幾十隊波參加比賽,冠軍得一個,遲早出局,衰d講,輸左都唔可惜,反而搵到餐食,何樂而不為?所以成日話盃賽易爆冷,點會無原因。

最後,手風唔順,真係睇下就算,要玩都細細注,因為每個人賭都有一個思維,正如你信往績,佢計值搏率,佢計呢樣計果樣,莊家都不斷轉玩法,總有一招捉到你…我試過一個星期$500變$10000+,但$10000變$0,幾舖就搞掂你,我只係輸畀3個字:唔信邪…
最後咪輸到碌L咁囉…

而家算學精少少…小賭少賭都怡情…手風唔順做下虛擬投注,你會得出個答案係:好彩無買…

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆