上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部第2版已經爆左POST喇,有興趣既人,請去第3版啦

收藏  |  訂閱
5.0k  122.8k

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-5-20 11:41 AM 發表 查看引用來源

咁真係唔好意思丫:023: ...我等你下次好返先整到你面紅丫:027:
咁你咁講都岩既...我都想有守護住自己既人呢:027:
哈...佢地都sweet左好耐...所以我都唔成日去打擾佢地:096:
小咪...好人哩d野唔係自己幫自己定 ...
好衰架....
我都知他們 SWEET左好耐...
我5月登記到依家日日都睇到.....

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-20 11:48 AM 發表 查看引用來源

好衰架....
我都知他們 SWEET左好耐...
我5月登記到依家日日都睇到.....
有咩咁衰姐:027:
佢地係sweet左半年了:096: ...同佢chris一齊同小影吹水先既..唔經唔覺都咁耐了:096:

引用:
原帖由 kokieice 於 2009-5-20 11:44 AM 發表 查看引用來源
貓b姐姐~~~~
有冇乖乖地飲多d水
準時食藥呢:023:
KOKIE 妹妹.
我見你係 FUN CLUB 那邊都有留言喎..

貓B姐姐成日都兩邊走架.
你多D去留言啦.
係果到....BEAR BEAR 叫我做 BB 架......

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-20 11:47 AM 發表 查看引用來源

KOKIE 妹妹.....早呀
貓B 姐姐有呀..飲到成個人都水腫哂...

要按摩下好D...

我好乖有食藥呀....昨天都覆診來
幫你按摩下先~~~哈哈
要快d好返啊..唔係好辛苦><

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-5-20 11:49 AM 發表 查看引用來源

有咩咁衰姐:027:
佢地係sweet左半年了:096: ...同佢chris一齊同小影吹水先既..唔經唔覺都咁耐了:096:
都半年了. 真係好耐....
我答應過CHRIS.... 會幫佢同D對佢有興趣的 女講.
"CHRIS 有月月唔洗諗的啦" HA HA

引用:
原帖由 kokieice 於 2009-5-20 11:51 AM 發表 查看引用來源

幫你按摩下先~~~哈哈
要快d好返啊..唔係好辛苦><
妹妹真係乖..
唔怪得姐姐咁錫你....:131: :131:

我為左唔要大家擔心. 我會好快好返...
不過唔覺唔覺.....都病左成個星期 LU.........:028:

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-20 11:52 AM 發表 查看引用來源

都半年了. 真係好耐....
我答應過CHRIS.... 會幫佢同D對佢有興趣的 女講.
"CHRIS 有月月唔洗諗的啦" HA HA
咁chris真係有你哩個好幫手了:096:
佢心諗真係多得你唔少:096:

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-20 11:50 AM 發表 查看引用來源

KOKIE 妹妹.
我見你係 FUN CLUB 那邊都有留言喎..

貓B姐姐成日都兩邊走架.
你多D去留言啦.
係果到....BEAR BEAR 叫我做 BB 架......
係啊..尋日第一次去''~
成日留低d貓腳印 ~~~
原來係咁~~

KOKIE 妹妹今天放假嗎?

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-5-20 11:54 AM 發表 查看引用來源

咁chris真係有你哩個好幫手了:096:
佢心諗真係多得你唔少:096:
真的嗎?
佢好開心咁同我講唔該架.......:026:

點算好呢:030: :030: :030:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆