上一頁下一頁
發新話題

《再也不禁欲了》聊天吹水站😜

收藏  |  訂閱
4.9k  162.8k

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-12-9 15:45 發表 查看引用來源
其实硬不起来的话。。。可以用其他也是硬的东西来代替的
你意思係手指定玩具?😉

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-12-9 15:46 發表 查看引用來源
这个我就回答不了了,要看当时情况来决定
你唔係要好多架咩?😉

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-12-8 17:17 發表 查看引用來源
哈哈哈哈哈哈,这个太离谱了
我的话就想要简单没有痛苦的死法
唔係離譜係浪漫!

簡單又沒有痛苦, 淨係肉體上定係包括埋心靈?
心靈痛苦唔包的話 (算埋恐懼在內), 本宮淨係諗到台灣式o既槍斃
先打麻醉藥覺覺豬, 然後一槍 "嘭!" 咁就死o左

否則o既話哪怕係所謂o既善終, 睡夢之中離世, 都只不過係話死亡果一刻冇痛苦而已
能夠患上可以致命o既疾病, 由day 1 開始去到離世果日都完全唔覺辛苦, 我唔信囉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-9 16:26 發表 查看引用來源
你意思係手指定玩具?😉
都可以啊

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-9 16:27 發表 查看引用來源
你唔係要好多架咩?😉
well。。。我觉得不需要很多,但是要好久

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-10 11:39 發表 查看引用來源

唔係離譜係浪漫!

簡單又沒有痛苦, 淨係肉體上定係包括埋心靈?
心靈痛苦唔包的話 (算埋恐懼在內), 本宮淨係諗到台灣式o既槍斃
先打麻醉藥覺覺豬, 然後一槍 "嘭!" 咁就死o左

否則o既話哪怕係所謂o既善終, ...
我想到的是,当有一天我睡觉的时候,然后就那样永远不会醒来了,即没有痛苦也没有感觉
不过能够让我心灵上得到最大的安慰的,就是我死掉的那一瞬间,我的外貌是不是美美的,我做鬼也要做的最妩媚

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-12-11 08:39 發表 查看引用來源
我想到的是,当有一天我睡觉的时候,然后就那样永远不会醒来了,即没有痛苦也没有感觉
不过能够让我心灵上得到最大的安慰的,就是我死掉的那一瞬间,我的外貌是不是美美的,我做鬼也要做的最妩媚 ...
你keep得咁好,肯定會啦!😉

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-12-11 08:35 發表 查看引用來源
well。。。我觉得不需要很多,但是要好久
要多久?😉

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-12-11 08:35 發表 查看引用來源
都可以啊
玩具會唔會好啲?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-11 08:48 發表 查看引用來源
你keep得咁好,肯定會啦!😉
但愿如此吧,我真的真的真的不希望自己死掉的时候还要丑丑的 👀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆