上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部第2版已經爆左POST喇,有興趣既人,請去第3版啦

收藏  |  訂閱
5.0k  122.8k

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-5-20 10:54 AM 發表 查看引用來源

咁我見你簽名有寫咁多野就緊係要睇下架啦:027:
係架...驚冇貓同我傾計丫嘛:027:
冇心病架...純粹係唔想入:122:
我個簽名. 係幾得意.
多人幫我改名呀.
咁每個人叫又唔同....

你諗到而我接受到的. 你都可以改架....:027:

你同四哥冇心病就好....因為佢對我好好架.
唔想入又佢啦. 係呢邊傾囉.

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-20 10:58 AM 發表 查看引用來源

我個簽名. 係幾得意.
多人幫我改名呀.
咁每個人叫又唔同....

你諗到而我接受到的. 你都可以改架....:027:

你同四哥冇心病就好....因為佢對我好好架.
唔想入又佢啦. 係呢邊傾囉.
哈...我都見你好多名先吸引到我,,,,
其實我都好多名架...不過全部都係d衰野黎:096: ...咩衰貓丫死貓丫果d:096:
我唔會叫人一個特定既名架...所以都係睇心情叫:122:
哈...所以哩到就係我同你既談心之處:122:

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-5-20 11:07 AM 發表 查看引用來源

哈...我都見你好多名先吸引到我,,,,
其實我都好多名架...不過全部都係d衰野黎:096: ...咩衰貓丫死貓丫果d:096:
我唔會叫人一個特定既名架...所以都係睇心情叫:122:
哈...所以哩到就係我同你既談心之處:122:
咁吸引你 . 唔係呀......:027:

咁你要快D 諗定個名叫我 LU....我唔想有人叫我衰貓丫死貓

你好想同我談心咩.....:023:

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-20 11:17 AM 發表 查看引用來源

咁吸引你 . 唔係呀......:027:

咁你要快D 諗定個名叫我 LU....我唔想有人叫我衰貓丫死貓

你好想同我談心咩.....:023:
係好吸引我架:027:
咁丫.....我叫你貓咪或者小咪啦:122:
人地都講得出口仲有假架咩:027:

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-5-20 11:21 AM 發表 查看引用來源

係好吸引我架:027:
咁丫.....我叫你貓咪或者小咪啦:122:
人地都講得出口仲有假架咩:027:
搞到我咁.......:027: 面都紅哂....

唔通好似月月咁多左個CHRIS 天使....

俾你叫 貓咪和小咪啦.
貓仔.....:023:

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-20 11:27 AM 發表 查看引用來源

搞到我咁.......:027: 面都紅哂....

唔通好似月月咁多左個CHRIS 天使....

俾你叫 貓咪和小咪啦.
貓仔.....:023:
塊面仔咁紅咪辛苦晒你囉:027:
唔通你想有個天使:027: ...但我唔中意抄人野架wor:023:
好丫....小咪你真係好人架姐:122:

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-5-20 11:32 AM 發表 查看引用來源

塊面仔咁紅咪辛苦晒你囉:027:
唔通你想有個天使:027: ...但我唔中意抄人野架wor:023:
好丫....小咪你真係好人架姐:122:
幾架幾辛苦架.
人地今天已經變左口罩貓B.仲要人地面紅:027:

係人都想有個天使去愛錫和守護住自己的啦

我都唔鍾意抄人. 放心....不過覺得 他們好 SWEET呢.

小咪有幾好人呀....我都唔覺得.....:122:

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-20 11:38 AM 發表 查看引用來源

幾架幾辛苦架.
人地今天已經變左口罩貓B.仲要人地面紅:027:

係人都想有個天使去愛錫和守護住自己的啦

我都唔鍾意抄人. 放心....不過覺得 他們好 SWEET呢.

小咪有幾好人呀....我都唔覺得 ...
咁真係唔好意思丫:023: ...我等你下次好返先整到你面紅丫:027:
咁你咁講都岩既...我都想有守護住自己既人呢:027:
哈...佢地都sweet左好耐...所以我都唔成日去打擾佢地:096:
小咪...好人哩d野唔係自己幫自己定係...係你比身邊d人感受到係咁就係咁架啦:122:

貓b姐姐~~~~
有冇乖乖地飲多d水
準時食藥呢:023:

引用:
原帖由 kokieice 於 2009-5-20 11:44 AM 發表 查看引用來源
貓b姐姐~~~~
有冇乖乖地飲多d水
準時食藥呢:023:
KOKIE 妹妹.....早呀
貓B 姐姐有呀..飲到成個人都水腫哂...

要按摩下好D...

我好乖有食藥呀....昨天都覆診來

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆