上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.4k

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-6-18 02:48 發表

收穫吾錯
你搞咩:030: 入左馬場賭?:034:
唔係,今日唔得閒買左一場,輸左之後再買第二場,跟住掉左之前唔中果d飛,張現金券可能撈埋響入面...:028: :028: :028:

引用:
原帖由 有冇咁多名 於 2007-6-18 02:52 AM 發表

唔係,今日唔得閒買左一場,輸左之後再買第二場,跟住掉左之前唔中果d飛,張現金券可能撈埋響入面...:028: :028: :028:
咁都得:028: 真係吾好彩:032: 下次贏返嚟:046:

我都訓啦~good night:025:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-6-18 02:54 發表

咁都得:028: 真係吾好彩:032: 下次贏返嚟:046:
唯有係咁啦...:026: :026: :026:

場新馬幾好睇,幾有參考價值...:036: :036: :036:

呢輪小心d韋達柏寶,今日跑幾隻熱門負責孭鑊,場大戲做完就回復真面目...

引用:
原帖由 有冇咁多名 於 2007-6-18 03:06 AM 發表

唯有係咁啦...:026: :026: :026:

場新馬幾好睇,幾有參考價值...:036: :036: :036:

呢輪小心d韋達柏寶,今日跑幾隻熱門負責孭鑊,場大戲做完就回復真面目...
以你嘅眼光好有機會:041:
收到:097: 所以琴日好多場都飛起佢地:096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-6-18 10:53 發表

以你嘅眼光好有機會:041:
收到:097: 所以琴日好多場都飛起佢地:096:
眼光就好一般,仲有好多野要改善....:028: :028:

好彩仲有兩個日賽,希望仲有得救....:096: :096: :096:

引用:
原帖由 有冇咁多名 於 2007-6-18 11:01 AM 發表

眼光就好一般,仲有好多野要改善....:028: :028:

好彩仲有兩個日賽,希望仲有得救....:096: :096: :096:
都叫睇到呀:041: 我好耐無出野啦..自己都無咩信心:026:
有信心果d又係人都識買,出左都無意思:034:
3個先係......一谷...2田:097:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-6-18 11:08 發表

都叫睇到呀:041: 我好耐無出野啦..自己都無咩信心:026:
有信心果d又係人都識買,出左都無意思:034:
3個先係......一谷...2田:097:
唔喇,谷草係我弱項,只限小注...:122: :122: :122:

引用:
原帖由 有冇咁多名 於 2007-6-18 11:20 AM 發表

唔喇,谷草係我弱項,只限小注...:122: :122: :122:
買檔吾買馬:071:

引用:
原帖由 有冇咁多名 於 2007-6-18 11:01 AM 發表

你放心,你一定救得番..唔係冇藥醫...:097:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆