上一頁下一頁
發新話題

我番黎啦~被西裝男抽水(圖自己搵)

收藏  |  訂閱
2.9k  139.9k

引用:
原帖由 Mummy_boy 於 2017-8-9 04:05 PM 發表 查看引用來源

當初我加入此群組都是想找人一齊做運動,而果位人妻都是喜歡做運動的人同時又想有人同她一齊做運動,所以入左此群組,加入左後,我和此群組組員一齊做過幾十次運動,每次一齊運動,她都差不多都有來,不知什麼原因 ...
人願好??

引用:
原帖由 Mummy_boy 於 2017-8-9 04:05 PM 發表 查看引用來源

當初我加入此群組都是想找人一齊做運動,而果位人妻都是喜歡做運動的人同時又想有人同她一齊做運動,所以入左此群組,加入左後,我和此群組組員一齊做過幾十次運動,每次一齊運動,她都差不多都有來,不知什麼原因 ...
乜運動先?床上的?

你老公幾長時間冇和你說一句情話??

引用:
原帖由 ARMAGEDDON1 於 2017-8-9 02:56 PM 發表 查看引用來源

好努力咁追返之前D留言...係喎樓主講過對自已個樣有信心。
講得出呢句肯定靚女 如果著埋低胸裙,黑絲 + high heels.....回頭率肯定高
等上'中環我至靚' ! :smile_o12:
多謝你咁有心機追番留言
唔似好多人淨係叫出相
講過呢句你都睇到!好野!:smile_o09:

引用:
原帖由 ating0208 於 2017-8-9 06:46 PM 發表 查看引用來源

多謝你咁有心機追番留言
唔似好多人淨係叫出相
講過呢句你都睇到!好野!:smile_o09:
你未放工

引用:
原帖由 粗筆人 於 2017-8-9 03:24 PM 發表 查看引用來源

你唔好再出D會着出街衫和裙相,對你不太安全,😌😌記住啦😒😒
用訓覺tee 影相
多謝提點!有d pk仲叫我照出相

引用:
原帖由 粗筆人 於 2017-8-9 04:15 PM 發表 查看引用來源
你老公幾長時間冇和你說一句情話??
我都唔記得了哈哈

引用:

做咩運動?

引用:
原帖由 ating0208 於 2017-8-9 06:50 PM 發表 查看引用來源

多謝提點!有d pk仲叫我照出相
由得他們,不用費神😊
含下自己今晚吃咩?

引用:
原帖由 ating0208 於 2017-8-9 06:51 PM 發表 查看引用來源

我都唔記得了哈哈
老公近半年內有無説一次
😚😚我愛你😚😚
這三個字對女人是重要;聽到心中特別甜

PM案例給你你看左

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆