上一頁下一頁
發新話題

與引版師妹的情緣 (文+相P110, 131, 文P187, 195)

收藏  |  訂閱
3.0k  86.4k

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2015-2-25 01:26 PM 發表 查看引用來源

其實係好普通的生活應對

我都好怕上網交友.. 唔懂得主動 share.. 問一句答一句

問得多又好似問問題一樣

至少.. 你同我地講, 我怕醜.. 但我可以好溫柔.. 咁係咪都可以冧死女
(我會話 : 可以.. 但 ...
我係好怕dead air個種氣氛....
要冇話題都要夾硬揾野黎講..:smile_13:

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2015-2-25 01:29 PM 發表 查看引用來源

:smile_44: 其實我約人出黎都會怕羞.. 不過 Gentleman 都會開下口..問人食咩.. 去邊度咁架咋

吹就天下無敵... 見就 :smile_30:
哈 傾多兩句就慢慢有話題
我第一次見網友仲驚 果陣無whatsapp咁方便可以問人到邊

引用:
原帖由 dada__pig 於 2015-2-25 01:27 PM 發表 查看引用來源

好 無問題
但有人網上傾計無事 面對面就唔得

如果我宜家單獨面對面對住你食飯
我諗我會口窒窒又面紅..=.="
但基本風度我都識既
例如:開門俾你行先,問下你食乜
之後就係度兜圈揾計傾..

引用:
原帖由 ~賢仔~ 於 2015-2-25 01:29 PM 發表 查看引用來源
我係好怕dead air個種氣氛....
要冇話題都要夾硬揾野黎講..:smile_13:
唔會的.. 只要你見冇人入黎.. 但你好想同人傾計
你就會留言一樣

等於今朝打打.. 咁早留言唔會有人覆佢的時候,
佢主動留言恭祝大家.. 咁岩我未訓所以答咀

引用:
原帖由 dada__pig 於 2015-2-25 01:34 PM 發表 查看引用來源

哈 傾多兩句就慢慢有話題
我第一次見網友仲驚 果陣無whatsapp咁方便可以問人到邊

依家的你.. 我都唔會唔擔心你唔識面對男網友啦 :smile_30:

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2015-2-25 01:28 PM 發表 查看引用來源

唔得架.. 如果工作上都係怕瘀怕煩的話.. 其實好多人唔明你想點架

又或者工作以外, lunch time 食飯會變得好陌生.. 同枱食飯... 耷頭玩手機
好悶局
同一班人同枱食飯,我會睇搭唔搭到咀..

引用:
原帖由 ~賢仔~ 於 2015-2-25 01:34 PM 發表 查看引用來源
如果我宜家單獨面對面對住你食飯
我諗我會口窒窒又面紅..=.="
但基本風度我都識既
例如:開門俾你行先,問下你食乜
之後就係度兜圈揾計傾..
哈 我有遇過咁既net fd
之後番到屋企sms得講唔好意思話悶親我
其實我諗最緊要係俾人感覺唔係假怕羞先

引用:
原帖由 dada__pig 於 2015-2-25 01:24 PM 發表 查看引用來源

哈 咁點算好

我要化身成惡魔在你身邊,纏住你~ 哈哈

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2015-2-25 01:36 PM 發表 查看引用來源

依家的你.. 我都唔會唔擔心你唔識面對男網友啦 :smile_30:
我都會怕羞架
不過好快就傾到計

引用:
原帖由 ~賢仔~ 於 2015-2-25 01:36 PM 發表 查看引用來源
同一班人同枱食飯,我會睇搭唔搭到咀..
搭錯咀.. 人地會寸你.. 但好處係佢寸完你之後, 你真係記得呢一樣野

就唔會唔識個一樣野..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆