上一頁下一頁
發新話題

結婚10年-------性生活 (第4版)

收藏  |  訂閱
3.0k  107.3k

樓主,奈何扎花太重,小妹真是無力攞回家

引用:
原帖由 j.moon 於 2013-1-10 02:45 PM 發表 查看引用來源

好彩樓主無用 IPAD 當TD 做上圍
唔係就大件 事 會有血案發生:smile_43::smile_43::smile_43:
我冇這樣意思呀.......................................

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2013-1-10 02:58 PM 發表 查看引用來源
樓主,奈何扎花太重,小妹真是無力攞回家

明白原來太重

不朽立體鮮花贈送至親  
http://www.youtube.com/watch?v=dm4CBR82ZUA

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2013-1-10 02:48 PM 發表 查看引用來源
月月,你唔知樓主成日都想死^_^

我睇返之前D POST 佢一個得罪4個師姐 :smile_30:
佢有前科 :smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 TDDoUsPart 於 2013-1-10 02:54 PM 發表 查看引用來源

我係平版上圍

你睇真d先好講Wor
唔好嬲 :smile_43::smile_43:你一定唔係平版
你幾時比我睇先:smile_40:

所以他要小心些。。。

引用:
原帖由 j.moon 於 2013-1-10 03:11 PM 發表 查看引用來源

我睇返之前D POST 佢一個得罪4個師姐 :smile_30:
佢有前科 :smile_30::smile_30:
有的咁事?點解我唔知架?冇人話我知:'):')

引用:
原帖由 j.moon 於 2013-1-10 03:14 PM 發表 查看引用來源

唔好嬲 :smile_43::smile_43:你一定唔係平版
月月你唔可以咁架,你咁想睇,你轉左機我比你睇:smile_53:

引用:
原帖由 j.moon 於 2013-1-10 03:14 PM 發表 查看引用來源

咁大幅相係到都睇吾到?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆