上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部第2版已經爆左POST喇,有興趣既人,請去第3版啦

收藏  |  訂閱
5.0k  122.8k

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-5-20 10:29 AM 發表 查看引用來源

因為我有心黎引係注意囉:027:
其實係咁岩尋晚訓唔著入左黎傾...後老闆叫我黎多d我緊係會支持下呢:122:
原來係老細will 親自叫....

我以為你追蹤到 貓 B行蹤....

我昨天病左一天沒有返工....

依家要追番 60幾版的 POST....都未睇得切.....

引用:
原帖由 稚狼 於 2009-5-20 10:32 AM 發表 查看引用來源
狼仔番學做project啦~881~
狼女....
貓B 姐姐回來你就走......

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-20 10:33 AM 發表 查看引用來源

原來係老細will 親自叫....

我以為你追蹤到 貓 B行蹤....

我昨天病左一天沒有返工....

依家要追番 60幾版的 POST....都未睇得切.....
係都可以話係佢叫架:122:
我尋4日真係有搵過你架搵你唔到丫...咁你而家仲有冇事丫:023:
哈....一日60幾版真係勁:096:

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-5-20 10:36 AM 發表 查看引用來源

係都可以話係佢叫架:122:
我尋4日真係有搵過你架搵你唔到丫...咁你而家仲有冇事丫:023:
哈....一日60幾版真係勁:096:
你真係找我呀...

THANKS....我依家仲係病中....有心

係好勁......因為多左好多 人.....

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-20 10:38 AM 發表 查看引用來源

你真係找我呀...

THANKS....我依家仲係病中....有心

係好勁......因為多左好多 人.....
係架.....咁難得岩傾就搵黎傾下計有咩問題呢:023:
但有冇好返好多先丫你....你自己要小心身體丫...做病貓好辛苦架:023:
哈....我唔知呢...我尋晚1點幾先初黎報到架咋:122:

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-5-20 10:40 AM 發表 查看引用來源

係架.....咁難得岩傾就搵黎傾下計有咩問題呢:023:
但有冇好返好多先丫你....你自己要小心身體丫...做病貓好辛苦架:023:
哈....我唔知呢...我尋晚1點幾先初黎報到架咋:122:
如果你有時間睇返之前D POST
你就知我係呢到和四哥的常客了.

你依家過來呢邊我就唔洗走去你那邊咁辛苦.
走來走去 LU.......

我身體好左小小 有心.....

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-20 10:46 AM 發表 查看引用來源

如果你有時間睇返之前D POST
你就知我係呢到和四哥的常客了.

你依家過來呢邊我就唔洗走去你那邊咁辛苦.
走來走去 LU.......
我睇你既簽名都會知你係哩到既常客呢:122:
咁你都有係哩到出現我就唔驚搵你唔到了:122:
因為4哥果邊我真係一定唔會入架:122:

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-5-20 10:50 AM 發表 查看引用來源

我睇你既簽名都會知你係哩到既常客呢:122:
咁你都有係哩到出現我就唔驚搵你唔到了:122:
因為4哥果邊我真係一定唔會入架:122:
你真係有留意我的野喎......

咁驚搵我唔到嗎?:027:

點解一定唔會入四哥到......你同四哥有心病???:092: :092:

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-20 10:52 AM 發表 查看引用來源

你真係有留意我的野喎......

咁驚搵我唔到嗎?:027:

點解一定唔會入四哥到......你同四哥有心病???:092: :092:
咁我見你簽名有寫咁多野就緊係要睇下架啦:027:
係架...驚冇貓同我傾計丫嘛:027:
冇心病架...純粹係唔想入:122:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆