上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.4k

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-6-18 02:08 發表

講起心痛:029:
兩點都未訓???

今日隻時尚風采真係嚇死人,果個位都幾步定勝局...:036: :036: :036:

引用:
原帖由 有冇咁多名 於 2007-6-18 02:15 AM 發表

兩點都未訓???

今日隻時尚風采真係嚇死人,果個位都幾步定勝局...:036: :036: :036:
等你痳:027:
隻馬睇落仲有大把:041:

引用:
原帖由 himlees 於 2007-6-18 02:01 AM 發表

範圍有要,買指定三重彩無擺享第1名呀:043:
極心痛..........:023:

引用:
原帖由 smboby 於 2007-6-18 02:18 AM 發表

極心痛..........:023:
差d想插大骴:043:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-6-18 02:18 發表

等你痳:027:
隻馬睇落仲有大把:041:
等我一齊睇波???:096: :096: :096:

果場我睇到隻一號種籽,俾人阻左幾次好後衝上黎走得唔錯,梗無得同頭馬比但響二班實夠.:071: :071: :071:

引用:
原帖由 有冇咁多名 於 2007-6-18 02:21 AM 發表

等我一齊睇波???:096: :096: :096:

果場我睇到隻一號種籽,俾人阻左幾次好後衝上黎走得唔錯,梗無得同頭馬比但響二班實夠.:071: :071: :071:
你仲睇波:044: 天日吾洗做:032:
我過關有佢架,不過.......:035:
我見"洗大力"今日上足子彈唸住食硬,點知原來"勝哥"博命左片右閃:096:
佢入到嚟我都肥仔:122:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-6-18 02:28 發表

你仲睇波:044: 天日吾洗做:032:
我過關有佢架,不過.......:035:
我見"洗大力"今日上足子彈唸住食硬,點知原來"勝哥"博命左片右閃:096:
佢入到嚟我都肥仔:122:
聽日放假,不過都唔係幾好精神,未必睇...:096: :096:

我覺得呢場隻種籽都係仄馬,效果唔錯.:071: :071:

引用:
原帖由 有冇咁多名 於 2007-6-18 02:31 AM 發表

聽日放假,不過都唔係幾好精神,未必睇...:096: :096:

我覺得呢場隻種籽都係仄馬,效果唔錯.:071: :071:
咁就吾好比佢停:131: :096:
人地搵食馬嚟架:025: :023:
睇嚟應該食得到:041: 7月2日有場盃賽

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-6-18 02:38 發表

咁就吾好比佢停:131: :096:
人地搵食馬嚟架:025: :023:
睇嚟應該食得到:041: 7月2日有場盃賽
唔記得問你戰果如何???

我就好勁,輸馬之餘連張現金券都唔見埋...:029: :029: :029:

引用:
原帖由 有冇咁多名 於 2007-6-18 02:45 AM 發表

唔記得問你戰果如何???

我就好勁,輸馬之餘連張現金券都唔見埋...:029: :029: :029:
收穫吾錯
你搞咩:030: 入左馬場賭?:034:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆