上一頁下一頁
發新話題

關於SL嘅資格 II P1#1, 2, 4 p72 update P133 #1986 涅槃重生嘅火鳳凰

收藏  |  訂閱
2.5k  53.4k

變左Y 小姐看舖

引用:
原帖由 暗狼 於 2015-2-16 01:03 AM 發表 查看引用來源
變左Y 小姐看舖
係推!

MORNING YAN

MORNING 思

多謝Yan Yan幫我睇鋪,我唔係度嘅時候Yan就係二當家嚟咖啦。大家咪蝦,唔係嘅話我翻嚟就剪你哋JJ咖啦!

引用:
原帖由 飛機思 於 2015-1-15 08:37 PM 發表 查看引用來源
原來之前個post爆咗,承蒙大家錯愛。

未免閱讀麻煩,copy and paste過嚟。

part 1:

呢段時間嘅經歷,令我不得不開翻個post講下所見所聞所思所想。

係引版嘅sharing, 係,無錯, ...
講得好好,完全認同,支持思妹

引用:
原帖由 飛機思 於 2015-2-16 02:53 PM 發表 查看引用來源
多謝Yan Yan幫我睇鋪,我唔係度嘅時候Yan就係二當家嚟咖啦。大家咪蝦,唔係嘅話我翻嚟就剪你哋JJ咖啦!

多謝思思姐.... 舉手之勞一推思老闆鋪頭...

引用:
原帖由 飛機思 於 2015-1-15 08:45 PM 發表 查看引用來源
Part 3:錯愛,漩渦。
曾幾何時,我問過你,會唔會將我地嘅事,出post, 當生日禮物送比我。你話,你會考慮下,其實我生日並不遠,但多謝今日,你提前送咗份禮物比我。

份禮物好重,重到,我有少少唔想 ...
有些時候心跳回憶的一周,勝過以往跟別人的相愛十年:smile_34:

引用:
原帖由 飛機思 於 2015-1-15 08:47 PM 發表 查看引用來源
友人介紹咗首歌比我,喺陳奕迅嘅,佢聽起嘅時候諗起佢sl,我話我聽過,但唔適合我呢個sl....但最終都喺去佢moments度聽咗,一路聽一路喊,原來,我一直都未忘記到我澳洲嘅 ...
梁靜茹首:可惜不是你 都幾啱吖
感謝那是你 牽過我的手
還能感受那溫柔

引用:
原帖由 ktzerogod 於 2015-2-16 06:19 PM 發表 查看引用來源
梁靜茹首:可惜不是你 都幾啱吖
感謝那是你 牽過我的手
還能感受那溫柔
可借不是你,陪我到最後。。。。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆