上一頁下一頁
發新話題

《再也不禁欲了》聊天吹水站😜

收藏  |  訂閱
4.9k  162.8k

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-8 12:35 發表 查看引用來源
咁淒美!😬
呢d 野你地唔會明o架啦...

當然宜家似係開玩笑咁講, 最後果句真係有仔細咁幻想過囉
如果我走得俾老公早而且係病死o既話, 我會想用生命最後一口氣俾佢舒服最後一次
同佢做愛怕且無咁o既氣力而且周身痛, 好多動作未必做得到, 再講果個時候自己身體應該早已對佢o黎講唔再吸引
但我依然會想用口, 再難撐都要撐到佢射出o黎為止, 俾我做陪葬品囉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-8 12:44 發表 查看引用來源

呢d 野你地唔會明o架啦...

當然宜家似係開玩笑咁講, 最後果句真係有仔細咁幻想過囉
如果我走得俾老公早而且係病死o既話, 我會想用生命最後一口氣俾佢舒服最後一次
同佢做愛怕且無咁o既氣力而且周身痛, 好多動作未 ...
咁佢都應該唔忍心嘅!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-8 12:08 發表 查看引用來源
咁佢有冇暗示?
好像没有吧。。。?我get不到

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-8 12:10 發表 查看引用來源
起碼你唔抗拒!😉
是没有抗拒啦,只是不想让辛苦的男生们虚脱而死,哈哈哈

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-8 12:10 發表 查看引用來源

呢種死亡叫做"死得其所", "做鬼也風流"

人生自古誰無死呀, 出世就注定有果一日
如果有得揀, 本宮希望自己係俾人射入喉嚨果陣瀆死, 含住心愛o既人精華離開人世 ...
哈哈哈哈哈哈,这个太离谱了
我的话就想要简单没有痛苦的死法

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2023-12-8 12:34 發表 查看引用來源

不會精盡, 射多幾次冇精射都會射水

問題係可以硬幾多次
射水。。。?我没看过这样的情况咧

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-12-8 17:18 發表 查看引用來源
有機會找一位男士, 要他一晚同你做7次, 第5次左右應該沒有精出, 只會射水.......

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-12-8 17:16 發表 查看引用來源
是没有抗拒啦,只是不想让辛苦的男生们虚脱而死,哈哈哈
咁佢應該唔覺得辛苦嘅!😉

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-12-8 17:18 發表 查看引用來源
咁佢哋射咗幾多次?

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2023-12-8 17:21 發表 查看引用來源

有機會找一位男士, 要他一晚同你做7次, 第5次左右應該沒有精出, 只會射水.......
哈哈哈哈哈,可怜的男生啊

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆