上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.4k

引用:
原帖由 himlees 於 2007-6-17 11:58 PM 發表

:096: 我專心睇飛及做投注策略,所以小出聲:071:
無你贏吾到錢:036:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-6-18 12:05 AM 發表

無你贏吾到錢:036:
唔好咁講,仲有你同aa,應該係3個腦好個1個腦,呢d先係團結精神,
你今日都有杰作,再度豪情,好歡騰,總之3個都有功勞:036:

引用:
原帖由 himlees 於 2007-6-18 12:20 AM 發表

唔好咁講,仲有你同aa,應該係3個腦好個1個腦,呢d先係團結精神,
你今日都有杰作,再度豪情,好歡騰,總之3個都有功勞:036:  
有你地帶住定好多:041: :036:
"包裝福星"走左寶:032:

今日6環又勁大呀:029:

六環彩 普通獎    9,12/4,12/4,8/1,12/4,6/8,12   21,497.00
            特獎   9/4/8/1/4/8      4,914,465.00

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-6-18 12:23 AM 發表

係"包裝福星"走左寶:032:  
下次會比今次更好:096:

引用:
原帖由 himlees 於 2007-6-18 12:24 AM 發表
今日6環又勁大呀:029:

六環彩 普通獎    9,12/4,12/4,8/1,12/4,6/8,12   21,497.00
            特獎   9/4/8/1/4/8      4,914,465.00
頭關..我地都中到:096:
係8場睇小左隻 8原小子:032:

引用:
原帖由 himlees 於 2007-6-18 12:27 AM 發表

下次會比今次更好:096:
一定:071: :085: 我依加發緊錢寒:096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-6-18 12:23 AM 發表

係"包裝福星"走左寶:032:  
我有呀.........參考埋我啲料嘛......

引用:
原帖由 smboby 於 2007-6-18 01:58 AM 發表

範圍有要,買指定三重彩無擺享第1名呀:043:

引用:
原帖由 smboby 於 2007-6-18 01:58 AM 發表

講起心痛:029:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆