上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#13 --- ≪50分的情人≫ p.31,67,95,126(完)

收藏  |  訂閱
3.0k  35.0k

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-4-21 10:13 AM 發表 查看引用來源

感謝DD姐關心,其實對你來說,應該都會安全好多啊!XD
唔關我事喎

引用:
原帖由 doubling 於 2017-4-20 04:37 PM 發表 查看引用來源

埋黎我細細聲話你知我點知⋯
係喎⋯係「遮」
佢唔識操作把「遮」咪會漏到一地係囉
大姐啊!點控制都好,最後都一定會失控囉!呢啲都係非戰之罪啊!

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-4-20 09:22 PM 發表 查看引用來源

睇嚟師兄今次重post真係有所得著喎,嘻嘻

P.S. 唔好諗住走數個後記呀
已好努力去構思緊啊!

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-4-20 09:32 PM 發表 查看引用來源

我都覺得後記會精彩,很期待。
其實唔好期望太高囉!XD

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2017-4-20 11:46 PM 發表 查看引用來源

後記?得!我幫手推推!麻煩Sam 兄快快!

Sam 兄話重遇朋友....唔知又會不會有另一故事分享?究竟係邊個?唔通係50分女主角?
Cat姐幻想力都不錯啊!😁😁😁

引用:
原帖由 doubling 於 2017-4-21 09:55 AM 發表 查看引用來源

Hahahaaha....你掛住重遇既人咋
我在此post重遇的是舊日在友post內傾計的師兄啊!引版遇故知,其實都係開心事啊!

引用:
原帖由 doubling 於 2017-4-21 10:01 AM 發表 查看引用來源

我會同frd個幾個同事去買咖啡順便吹陣水黎輕鬆下啦⋯
你搵時間同佢傾下分析下去留囉⋯如果你有信心幫佢爭取到某d野既⋯睇下有無轉機⋯
再唔係師兄請我幫手囉⋯我工作效率高、學野快、勤 ...
我都覺得DD做事效率很不錯。XD

下屬想走的原因是.............嫁人.HAHA....呢樣野我真係offer唔到咩俾佢,除左祝福.咁當然,佢都唔係急住走既,我叫佢考慮下.
女人嫁人而可以唔做,係咪好幸福呢?
而個女人已經帶住個小朋友都搵到對的人去嫁(失婚人妻),又好似更難得,所以我都唔好意思留佢,HAHA..............
DD師妹,我係忙project同展覽,我呢行,一忙,係一定辛苦同肯定會瘦.妳見到都會走頭,HAHA.....

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-4-21 10:02 AM 發表 查看引用來源

咁多位師兄師姐早晨~~~
成身汗咁激,我今早起身就發現自己又濕晒了,可以天氣好焗,所以瞓到濕晒。

不過出到街,係發現天氣係涼咗啲,所以可以嘅話,就帶多件外套,仲有就係雨傘,聽聞好似乂落雨。
好似成個星期都有驟雨啊!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-4-21 10:32 AM 發表 查看引用來源
下屬想走的原因是.............嫁人.HAHA....呢樣野我真係offer唔到咩俾佢,除左祝福.咁當然,佢都唔係急住走既,我叫佢考慮下.
女人嫁人而可以唔做,係咪好幸福呢?
而個女人已經帶住個小朋友都搵到對的人去嫁(失婚人妻 ...
嫁人後唔想做又可以唔做,真係幾好喎...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆