上一頁下一頁
發新話題

結婚10年-------性生活(update P.1,2,5,9,10,17,19,34,39,62,129)

收藏  |  訂閱
2.9k  465.4k

引用:
原帖由 royclub 於 2012-12-5 04:58 PM 發表 查看引用來源
我就維園都陪你去!!!:smile_o05:
多謝你成日都想陪我

引用:
原帖由 tatacaca 於 2012-12-5 05:00 PM 發表 查看引用來源
師姐去錯地方嘛!維園得D阿伯架咋!:smile_30:
無去錯,阿伯配我呢d阿婆咪啱哂law

引用:
原帖由 FU-Lachesis 於 2012-12-5 05:01 PM 發表 查看引用來源

咁都得,我無自由我失自由............傷心
起初都會吾開心嘅,但無辦法:smile_24:,所以我好珍惜每次prison break 嘅機會架

引用:
原帖由 玫瑰八千代 於 2012-12-5 05:46 PM 發表 查看引用來源
我今晚都要返去刨Sabrina 出牆記先~~~

唔知係咪我個樣太正經,工作上從冇男士同我講性.........

佢地怕你告佢性騷擾呀:smile_38::smile_38::smile_38:

引用:
原帖由 TDDoUsPart 於 2012-12-5 10:23 PM 發表 查看引用來源

無d咁嘅事

我係人地心目中嘅地位係可有可無:smile_24::smile_24::smile_24:
:smile_27:  你講到咁灰呀 唔好睇少自己

引用:
原帖由 TDDoUsPart 於 2012-12-5 10:23 PM 發表 查看引用來源

無d咁嘅事

我係人地心目中嘅地位係可有可無:smile_24::smile_24::smile_24:
點解咁講,妳好似好唔開心,可以為妳分憂嗎?

引用:
原帖由 explorer-2 於 2012-12-5 06:16 PM 發表 查看引用來源
如果邊位師姊睇嘅時候,想有個男人係附近,可以pm我
wah,餓狼出末!你餓左幾耐呀?:smile_41::smile_41::smile_41:

是否是偷吃男 女人看臉便知

(路透香港5日電)根據今天刊出的澳洲最新研究,即便不認識,女人光看臉就能分辨男人是否忠實,而且具有某種程度的準確性。但男人打量女人時,似乎就沒有這種能力。

根據期刊「生物學通訊」(Biology Letters)刊出的研究,研究人員發現,女人往往會依據男人展現出來的男子氣概,來判斷他在兩性關係上是否忠實。

研究團隊寫道:「結果顯示,女人對不忠的評估和實際不忠程度的評量之間,存在中小程度的顯著相關。」率領研究團隊的是澳洲伯斯(Perth)西澳大學(University of Western Australia)ARC認知暨認知障礙研究卓越研究中心(ARC Centre of Excellence inCognition and its Disorders)的羅茲(GillianRhodes)。

研究也說:「看起來比較男子氣概的男人,被評為更可能不忠實且擁有更多偷吃的性史。」

不過,吸引力不是女性受試者連結兩者的因素之一。

研究人員讓34名男性和34名女性看彩色照片,上頭秀出189名成年白人的臉孔。研究人員要求受試者評估照片中人物的忠實程度,然後再與189人提供的個人性史比對。研究人員發現,女性受試者比較能分辨出哪些人忠於伴侶、哪些人不忠。

他們在研究中寫道:「我們提供的首項證據,顯示光靠外表就能判斷忠實程度的情況,含有一定的真實性。」

另一方面,科學家指出,男性受試者似乎毫無頭緒。他們傾向認為有魅力、女人味十足的女性會不忠,然而沒證據證明她們的確如此。中央社(翻譯)

引用:
原帖由 給未來的自己 於 2012-12-5 06:43 PM 發表 查看引用來源
佢真係描寫得好細膩,莫講話男人,女人都睇到癲左,唔怪得ar TD 叫Sabrina 讓郭生比佢!hehe

郭先生真係好正,令人充滿幻想:smile_o05::smile_o05::smile_o05:

引用:
原帖由 魚咀咀 於 2012-12-5 07:09 PM 發表 查看引用來源
eeeee,TD。我都中意去百佳啦咁。。。。:smile_27:

兩間百佳都係my favorite

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆