上一頁下一頁
發新話題

【吸血三姊妹系列之(七)烈火Band3】四十三集長篇色文(劉金發引退之作)

收藏  |  訂閱
3.2k  1.9m

引用:
原帖由 愛肏方雪綾 於 2012-7-4 10:49 AM 發表 查看引用來源

雪綾姐姐,我好喜歡妳啊!
投佢一票喇!

引用:
原帖由 劉統帥 於 2012-7-4 11:00 AM 發表 查看引用來源

劉金發,英文名就係LKF!
唔錯!
請投票!

引用:
原帖由 中山樵 於 2012-7-4 01:03 PM 發表 查看引用來源
女主角 :
方雪娜
一個字: 型!!!
太有性格啦, 由佢一出場話「死人唔可怕, 活人更可怕」已經超鍾意佢

男角? 其實超唔想揀你呢種賤男

女配角: 大眼妹
表現機會最多, 印象最深...

男配角: 劉七
比劉金發更 ...
「死人唔可怕, 活人更可怕」這句說話說得很好,印象很深!
我覺得唔係竹簡對美荇冇效,而係賤男沈捷有心唔同美荇做愛,逼她同其他人性交。

引用:
原帖由 劉三貴 於 2012-7-4 11:11 AM 發表 查看引用來源

今年新曆七月十四係『吸血鬼節』!:')
我一有時間,就會即刻扑過黎睇結局同搵發哥傾計嫁啦!  
好唔捨得發哥啊!希望你停寫長色文後,仍會留在色文區,提攜後輩。
多謝閣下扑過嚟睇『大結局』!
都可以既,到『最後一夜』大家坐低傾下啦!

引用:
原帖由 乂呀寶乂 於 2012-7-4 12:30 PM 發表 查看引用來源
發哥:smile_o12: 好唔捨得你呀:smile_o03: 幾時出書:smile_o05:

我最喜歡的女主角?  
車祖琳

我最喜歡男主角?
劉金發

我最喜歡女配角?
依雅(大眼妹)

我最喜歡男配角?
正德皇

我最喜歡的伴 ...
多謝閣下投下 神聖的一票!

引用:
原帖由 kool11 於 2012-7-4 01:50 PM 發表 查看引用來源
希望發哥可以再寫多一個獨立既結局俾三姊妹同vivian(短扁,—至二集), 話晒追左故仔咁多年,好想有—個認真既結局。因為發哥唔會再寫色文,而三姊妹既故事始?係有色情原素先至原汁原味(發哥性格先至特出)。希望結局 ...
我同意,可以寫多啲後記補充說明。

引用:
原帖由 中山樵 於 2012-7-4 01:03 PM 發表 查看引用來源
女主角 :
方雪娜
一個字: 型!!!
太有性格啦, 由佢一出場話「死人唔可怕, 活人更可怕」已經超鍾意佢

男角? 其實超唔想揀你呢種賤男

女配角: 大眼妹
表現機會最多, 印象最深...

男配角: 劉七
比劉金發更 ...
多謝閣下投下神聖的一票!
不過男主角果度無得揀呀!一定要投劉金發這個賤男!

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2012-7-4 06:21 PM 發表 查看引用來源

多謝!
……

引用:
原帖由 kool11 於 2012-7-4 01:50 PM 發表 查看引用來源
希望發哥可以再寫多一個獨立既結局俾三姊妹同vivian(短扁,—至二集), 話晒追左故仔咁多年,好想有—個認真既結局。因為發哥唔會再寫色文,而三姊妹既故事始?係有色情原素先至原汁原味(發哥性格先至特出)。希望結局 ...
其實甚麼是結局呢?這個世界其實是沒有結局這回事!戴安娜王妃跟查理士王子結婚,被譽為『童話式』的結局,其實是一部『悲劇』的開始!
三姊妹的故事,是沒有結局的!

我最喜歡的女主角?

方雪娜

我最喜歡男主角? (點解只得一個候選人既?中央欽點!! )

劉金發

我最喜歡女配角?

BOBO

我最喜歡男配角?

炮王

我最喜歡的伴讀歌

聽不到的說話【吸血三姊妹系列之()烈火Band3

我最喜歡的劉金發性色小說︰

【吸血三姊妹()吸血女主播

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆