上一頁下一頁
發新話題

~@@ 安全成人派對 - Swing and Bang Club - Safe Sex Party @@~(New)

收藏  |  訂閱
4.9k  189.4k

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-15 01:42 AM 發表 查看引用來源

小天使Baby~ :007: :007: :007:
你冇咩事嘛?做咩食左藥仲唔訓?
訓唔著都係張床到抖下嘛。。
你記唔記得我病果陣你點同我講架~!!!!

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-15 01:45 AM 發表 查看引用來源

做咩攞支丫叉叉住人姐~ :122:
無呀無呀 ...我雙手放向 keyboxxx 面 !!! 無拿丫叉:096:

引用:
原帖由 折翼的守護天使 於 2009-5-15 01:47 AM 發表 查看引用來源

你冇咩事嘛?做咩食左藥仲唔訓?
訓唔著都係張床到抖下嘛。。
你記唔記得我病果陣你點同我講架~!!!!
同上!!!

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-15 01:40 AM 發表 查看引用來源

左吉右空 ..... 甘都好d !!!!!

下 ...要5要介口 ........問e生會清楚d !!!!
你未睇e生架??????????????????????????:044:
未。。不過book左聽晚睇~

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-15 01:46 AM 發表 查看引用來源

係咩??? 可惜呢 .... 人家問你地部拎獎 ...你又答我住那裡 ...噓 ....
你選擇性既:096:
但要辦公時間先可以攞獎喎~ :122:

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-15 01:47 AM 發表 查看引用來源

no~ 肯定5痛!!! (應該)
咁都係唔試啦~
我怕搞到個身一達達紅印 :025:

引用:
原帖由 折翼的守護天使 於 2009-5-15 01:49 AM 發表 查看引用來源

未。。不過book左聽晚睇~
嗯嗯 ..... 記得打針 !!!!!!

睇黎你隻左手應該好痛 ...... 你打果d 字...要打甘耐 !!!!!!!
不如你又去休息啦.....同小白都係 ....去休息啦!!!!!

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-15 01:50 AM 發表 查看引用來源

但要辦公時間先可以攞獎喎~ :122:
oh ..明白!!! 姐係玩我

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-15 01:51 AM 發表 查看引用來源

嗯嗯 ..... 記得打針 !!!!!!

睇黎你隻左手應該好痛 ...... 你打果d 字...要打甘耐 !!!!!!!
不如你又去休息啦.....同小白都係 ....去休息啦!!!!!
瞓唔著丫~ :029: :029:
Lam太公瞓先啦~ 
年紀大要早D休息架~ :025:

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-15 01:51 AM 發表 查看引用來源

咁都係唔試啦~
我怕搞到個身一達達紅印 :025:
哦....:028:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆