上一頁下一頁
發新話題

[其他] 一群全宇宙最手痕★我們全都是有骨氣的二打六★

收藏  |  訂閱
4.5k  49.2k

回覆 #2409 cocu6226 的帖子

我又衰貪心得黎又慳本.....:029: 輸好少本only,但爭少少win

回覆 #2409 cocu6226 的帖子

4816 08-AUG-2008
07:23   過關
3X1
入球大細
主客和
總入球
星期四 2 高士路 (主) 對 國際體育會 (客)
細 [2.5 球] @ 1.85
星期四 3 費古倫斯 (主) 對 保地花高 (客)
客 @ 2.60
星期四 4 彭美拉斯 (主) 對 維多利亞 (客)
4 球 @ 5.30
5 球 @ 8.50
6 球 @ 14.00 $10

係咪好柒 :026: :026: :026: ???

引用:
原帖由 2倍小朋友 於 2008-8-8 10:28 發表
我又衰貪心得黎又慳本.....:029: 輸好少本only,但爭少少win
唔好串咁多啦,有幾何全中咁威,實實際際咁買單頭或2x1就好,串得多永遠都係浮浮沉沉,唔輸入肉已經好唔錯,要嬴得多真係要好好運....:025:

回覆 #2412 2倍小朋友 的帖子

彭美果場買三瓣不如買讓贏好過喇!

回覆 #2413 loeddie 的帖子

係呀,我通常都會買一條熱門2串1保到本贏少少?,再買條冷d既3串1少注?黎玩!

回覆 #2414 cocu6226 的帖子

因為唔知佢開唔開到讓嬴:028:

知錯...以後界3x1....all 2x1:046:

引用:
原帖由 cocu6226 於 2008-8-8 10:41 AM 發表
係呀,我通常都會買一條熱門2串1保到本贏少少?,再買條冷d既3串1少注?黎玩!
好呀!賭得安全:036:

大家早

引用:
原帖由 cocu6226 於 2008-8-8 10:41 發表
咁都好,起碼盡量做到穩步上揚,慢慢儲大個pool...:071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆