上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#50 - 未婚夫日誌 p.1,9

收藏  |  訂閱
2.8k  41.9k

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-9-20 06:43 PM 發表 查看引用來源

你咪講囉… 我一向成績好,睇吓老師信我定信你😛
叔叔已被外賣仔老師拖左落訓導體罰

引用:
原帖由 隔壁的怪叔叔 於 2019-9-20 06:55 PM 發表 查看引用來源

喂,你咪自己揀把特厚既間尺再遞俾外賣仔老師喎
喂,做乜你咀角向上揚奸笑架!

哈哈哈。。佛都有火

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2019-9-20 06:22 PM 發表 查看引用來源

🙌🏻🙌🏻🙌🏻
連最後果少少同情都成功地消滅埋
痴線婆咁,一係就用gender stereotype黎問點解唔同情/幫/撐佢,你唔幫佢你一定唔係女人/洗腦
丁蟹黎架喎 ...
我成日同連儂牆d小朋友講遇到on9藍人同獅紙狗就由佢撕,反正牆又唔會走咗去,清完我哋又可以再貼過d新野,大家都冇咁悶,可以update資訊
佢就係唔知自己就係不斷不斷破壞嗰個

引用:
原帖由 joseph1203 於 2019-9-20 06:18 PM 發表 查看引用來源

點解唔可以好黎好去,係我面前消失,等我慢慢忘記佢呢?真係要咁殘忍?(唔緊要,你講得呢句,證明你一d都唔明,同你講都晒氣)
我都想知點解唔可以好唻好去

引用:
原帖由 隔壁的怪叔叔 於 2019-9-20 06:55 PM 發表 查看引用來源

你明知我係老師愛徒,得罪我就無好日子過架啦…

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2019-9-20 06:57 PM 發表 查看引用來源

我成日同連儂牆d小朋友講遇到on9藍人同獅紙狗就由佢撕,反正牆又唔會走咗去,清完我哋又可以再貼過d新野,大家都冇咁悶,可以update資訊
佢就係唔知自己就係不斷不斷破壞嗰個 ...
腦殘遊記呀

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2019-9-20 06:56 PM 發表 查看引用來源

喂,你咪自己揀把特厚既間尺再遞俾外賣仔老師喎
喂,做乜你咀角向上揚奸笑架!
傻啦你!我梗係收埋哂啲間呎啦!

唔係點用佢個隻巨人般既手掌打呀?🤤🤤😆

引用:
原帖由 joseph1203 於 2019-9-20 06:14 PM 發表 查看引用來源

你放過我啦,我唔想見到你呀x街
你。。5上黎咪一天光晒啦。。夠鐘食藥呀。。儍hi

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-9-20 06:15 PM 發表 查看引用來源

佢又唔係同你講嘢
要禁制言論嘅,搬去北韓啦
用針線縫埋佢個嘴。。。😂😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆