上一頁下一頁
發新話題

高傲大小姐的羞恥一面.更新P21,P58,P105 (3NOV新頁)

收藏  |  訂閱
2.7k  98.3k

引用:
原帖由 seekiyyy 於 2018-1-2 12:52 PM 發表 查看引用來源
冇咩事~不過有dd緊...行都係要就住~
都講左係普通,又點會係車震

同埋係車入面做我唔係好鐘意..地方太細好唔舒服
試過有一次係車入面做做下..我同個fd 講不如行出車做..
今日要覆診???呀媽想知道啊~
睇多一次比師傅按摩鬆反D筋下星期必全愈

引用:
原帖由 粗筆人 於 2018-1-2 02:23 PM 發表 查看引用來源

今日要覆診???呀媽想知道啊~
睇多一次比師傅按摩鬆反D筋下星期必全愈
唔睇喇~走黎走去~
都好返好多~

今日上午返公司整理下野~宜家都落左tst 行街街~

引用:
原帖由 seekiyyy 於 2018-1-2 03:19 PM 發表 查看引用來源

唔睇喇~走黎走去~
都好返好多~

不是要坐下来给脚休息多些吗??

引用:
原帖由 seekiyyy 於 2018-1-2 03:19 PM 發表 查看引用來源

唔睇喇~走黎走去~
都好返好多~

你行慢D😣😣😣早D講你去tst 。。la 
3.00 pm 前後禾在尖東嘛😛😛請你喝杯house RED wine...🍸🍸🍸🍸🍸
想看下大小姐的腳痛慢步人生路是何等的有趣

引用:

唔睇喇~走黎走去~
都好返好多~

你行慢D😣😣😣早D講你去tst 。。la 
3.00 pm 前後禾在尖東嘛😛😛請你喝杯house RED wine...🍸🍸🍸🍸🍸
想看下大小姐的腳痛慢步人生路是何等的有趣

引用:
原帖由 seekiyyy 於 2018-1-2 12:52 PM 發表 查看引用來源
冇咩事~不過有dd緊...行都係要就住~
都講左係普通,又點會係車震

同埋係車入面做我唔係好鐘意..地方太細好唔舒服
試過有一次係車入面做做下..我同個fd 講不如行出車做..
行出車做,不怕给人看到?:smile_o04:

引用:
原帖由 mysen 於 2018-1-2 04:12 PM 發表 查看引用來源

行出車做,不怕给人看到?:smile_o04:
AUS夜麻麻D郊區邊有人...可能有袋鼠仔偷睇掛

引用:
原帖由 seekiyyy 於 2018-1-2 04:23 PM 發表 查看引用來源

你愛比人偷偷看住做

引用:
原帖由 seekiyyy 於 2018-1-2 04:23 PM 發表 查看引用來源

哦,袋鼠:smile_o11:。
那你几时和粗兄做呀:smile_o11:

引用:
原帖由 粗筆人 於 2018-1-2 04:35 PM 發表 查看引用來源

你愛比人偷偷看住做
做给你看好不好:smile_o10:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆