上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#14 --- <青蔥歲月續>

收藏  |  訂閱
3.0k  37.6k

我都忙到一個點,我有上黎睇大家既留言,但就真係忙到死死下.

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-5-23 02:48 PM 發表 查看引用來源
我都忙到一個點,我有上黎睇大家既留言,但就真係忙到死死下.
師兄,吊頸都要透透氣,咪太操勞啊!

引用:
原帖由 doubling 於 2017-5-23 11:43 AM 發表 查看引用來源

好多人都消失左咁
報到……我仲係度呀!

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-5-23 02:52 PM 發表 查看引用來源

師兄,吊頸都要透透氣,咪太操勞啊!
HAHA,我而家先去吊頸,抖氣時再黎留言.

引用:
原帖由 阿銘~~~ 於 2017-5-23 03:04 PM 發表 查看引用來源

報到……我仲係度呀!
銘師兄,收到了!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-5-23 03:40 PM 發表 查看引用來源

HAHA,我而家先去吊頸,抖氣時再黎留言.
好啦!唯有祝師兄吊頸時一切順利,抖氣時就回來啦!wakaka...

天氣越來越熱.
大家工作以外,都搵D野健康下啦.
唔好怪我長氣,我黎緊會繼續跑步打波,睇下有無時間去埋游水添.
其實唔係為咩,只係身邊有人剛剛走了,雖然唔熟,但又發現生死都可以好近.
正當好憚去諗住人生黎跑步時,又會有D好索既女仔係你附近跑拉你返凡間,所以,大家多運動無妨.

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-5-23 04:42 PM 發表 查看引用來源
天氣越來越熱.
大家工作以外,都搵D野健康下啦.
唔好怪我長氣,我黎緊會繼續跑步打波,睇下有無時間去埋游水添.
其實唔係為咩,只係身邊有人剛剛走了,雖然唔熟,但又發現生死都可以好近.
正當好憚去諗住人生黎跑步時, ...
師兄講得好啱,多做運動確是無妨,我都估唔到當年常跑步做運動的我,今天會變得如此懶惰,我呢十多年,就只跑過一次,當時都係你哋講到興高采列,我即刻就同自己講,我唔信我跑唔返,當日都跑咗唔少,之後還有做push up和sit up,做到周身大汗時,當年的感覺即刻返哂嚟,其實感覺真係超爽,有啲仲正過做愛的感覺,其實我喜歡運動完再做愛,只可惜之後就再沒的起心肝了!哈哈!

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-5-23 04:58 PM 發表 查看引用來源

師兄講得好啱,多做運動確是無妨,我都估唔到當年常跑步做運動的我,今天會變得如此懶惰,我呢十多年,就只跑過一次,當時都係你哋講到興高采列,我即刻就同自己講,我唔信我跑唔返,當日都跑咗 ...
師兄,真的.起初最難.我當時都唔知為咩.人人都問我做咩咁勇,跑到流晒汗.
但健康,好氣力左,係真既.
師兄講真,我今次雖然跑第8,但我同我女兒多野講,會用身教分享佢知,我會努力.佢好搞笑,33人當中佢俾我目標係第16,而我第8,佢叫我下次努力.我同佢講,我唔擅長既長跑都有呢個成績,我都叫佢俾心機.
原來我好enjoy有人在場邊為我打氣.
那些人妻為老公打氣,我女兒為我加油,感覺很好.也因此令我有超水準表現.
男人,原來有D野唔使問太多點解同理由,想做就去做就得.
太多bull shit,太煩了.

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-5-23 05:35 PM 發表 查看引用來源

師兄,真的.起初最難.我當時都唔知為咩.人人都問我做咩咁勇,跑到流晒汗.
但健康,好氣力左,係真既.
師兄講真,我今次雖然跑第8,但我同我女兒多野講,會用身教分享佢知,我會努力.佢好搞笑,33人當中佢俾我目標係第16 ...
想做就去做,在我的少年時代已發生不知多少次,但人大了,要我偷跳,我會問自己對方是否是自己值得的,雖然我只是平凡男子,但我要求都頗高,真的不輕易與女人發生性行為。

現在你應該明白,點解一個弱質人妻,當發生意外時,可以有無窮的力量去拯救子女,這就是原動力啊!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆