上一頁下一頁
發新話題

引版奇緣,蜜會Y小姐. 第二章<一步禪空忐忑闖迷局>加相#P.99

收藏  |  訂閱
3.0k  104.0k

引用:
原帖由 粗筆人 於 27-2-2015 10:41 發表 查看引用來源

你到三十未先?

筆師兄,聽你咁講你都過30啦!

引用:
原帖由 heeyanbabe 於 2015-2-26 06:40 PM 發表 查看引用來源
我終於回到香港囉~~~
Welcome back~
叔叔抱抱先~

引用:
原帖由 YanD2012 於 2015-2-27 10:38 AM 發表 查看引用來源

明咩鬼, 就下就下佢就無晒感覺 , 當"就" 變成習慣 !
嘻嘻,係嫁
不過唔通成日港女式發脾氣咩?

引用:
原帖由 ~stupidgirl~ 於 27-2-2015 11:05 發表 查看引用來源

佢係個eq好高嘅人
佢唔會爆炸或者唔冷靜嘅
尋晚我爆炸完,其實已經平心靜氣傾左一輪,佢不斷話問題喺佢度,佢會去諗下點解決同改變
佢亦都有問我,好少見我爆炸,我爆得,佢相信我已經覺得 ...
你都好過我,我同我EX一齊!我從來無爆過,到分手後覺得自己好後悔點解咁容忍,唔選擇去爆一下佢。

引用:
原帖由 YanD2012 於 2015-2-26 10:06 PM 發表 查看引用來源
食避孕藥好安全,可以減低生朱古力瘤機會!
有問題可pm我!
做女人,要清楚食同唔食對自己有咩好/壞處!
要比男人更加清楚自己身體!
對,身體是自己的,所以要多多愛惜~

引用:
原帖由 uncleblue 於 27-2-2015 11:06 發表 查看引用來源
Welcome back~
叔叔抱抱先~
Thank you , Uncle!
你唔可以亂抱我喎。

引用:
原帖由 heeyanbabe 於 2015-2-27 11:02 AM 發表 查看引用來源

男人呢,千祈唔好遷就太多!遷就太多,佢地就會變得理所當然。
我曾經也好像你一樣,結果我輸得很徹底!

唔就唔通成日嗌交咩?我又唔想。。。
左右做人難
師姐,甘你有咩啟發?教教小妹呀

引用:
原帖由 ~stupidgirl~ 於 2015-2-27 11:05 AM 發表 查看引用來源

佢係個eq好高嘅人
佢唔會爆炸或者唔冷靜嘅
尋晚我爆炸完,其實已經平心靜氣傾左一輪,佢不斷話問題喺佢度,佢會去諗下點解決同改變
佢亦都有問我,好少見我爆炸,我爆得,佢相信我已經覺得 ...
忐忑係正常嘅反應,要用時間慢慢平伏。
其實今次係好好機會,鼓勵下佢一起去見下輔導.....
有時或者佢有心想變,只係佢自己有啲嘢都唔知點做......
當個

引用:
原帖由 一步禪空 於 2015-2-27 09:42 AM 發表 查看引用來源

筆師兄,情到濃時,凡人大多情不自禁。。。

所以要有準備先發情~:smile_34:

引用:
原帖由 ~stupidgirl~ 於 27-2-2015 11:09 發表 查看引用來源

唔就唔通成日嗌交咩?我又唔想。。。
左右做人難
師姐,甘你有咩啟發?教教小妹呀

唔係叫你成日同佢嘈交,意思叫你適當既遷就。
過份既遷就,佢就會得寸進尺!
就覺得無論佢做咩野,你都會順佢意。
佢自然變得你可有可冇,得閒就搵你zip下時間。
就因為你無脾氣,就好似我咁!什麼事都啞忍,搞到自己都勁down同唔開心。我既情緒都會因為佢變得起伏不定,以佢為中心。
變得好似冇左佢唔得,完全失去自我!
曾過之前既傷痛,教曉我唔好過份去容忍一個男人同過份遷就!
最終,只有自己唔開心!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆