上一頁下一頁
發新話題

《老劍馬經》@ 暑期藏寳馬

收藏  |  訂閱
3.3k  158.6k

《真跑得》

新馬初出都近、此馬脚法非短途馬、千四以上要睇!

《歐洲巨星》

仲有分在手、千二至千四都適合!

《兄弟勁》

今季應成熟、千八或谷草1800適合!

《多多囍》

上季已有追力、評分得20、應有上升空間!

前南非四勇士現時少咁嗰光頭孫, 都係要揾人填補空缺, 呢條肥麥就最合適, 所以可以借埋余副練一用. 余伯同單親余是否有親戚關係就唔佑,  不過銀豐神駒就一早見面就可想而知, 似係先頭步隊.

附件

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-7-29 05:20 PM 發表 查看引用來源
《真跑得》

新馬初出都近、此馬脚法非短途馬、千四以上要睇!
呢隻真跑得唔知真定假跑得, 同場作賽過馬匹隻隻評分編班後都高過佢, 認真係評磅員唔睇好的一匹, 雖然係灌木蟲子嗣都唔應認睇得咁低48分. 馬一定唔係短途馬, 泥王會否在泥地上發圍就不得而知. 所以呢隻馬因伍仔已轉飯鑊, 下季應同屎窟扯唔上關係.

老楊: 老鄭, 我重有一隻馬係二手處幫我一季減左36分, 所以交俾肥麥養, 等佢黎發揮一下佢啲功力, 是否可以起死回生, 贏番一至兩場都好.

附件

未完塲、已收工等派彩:096::096::071::085::085:

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-7-29 05:28 PM 發表 查看引用來源
《多多囍》

上季已有追力、評分得20、應有上升空間!
呢一隻上季減左32分, 最尾那一役在谷能蹄1.40.41左4分, 評分應著數到昏晒迷. 呢隻一早應唔會入亞嬸處, 皆因刺刀陳同多多系成員係紅金會成員, 因為班友仔都喜歡有張餅券用應係免費, 所以才養在亞嬸, 現時拉到老老鄭處重比較親切多一些, 因為紅金會有位成員係亞鄭老顧, 呢條馬主既馬憑出必搏, 不論冷熱.

附件

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-7-29 05:22 PM 發表 查看引用來源
《歐洲巨星》

仲有分在手、千二至千四都適合!
來季都要睇進展, 雖然有張優惠在手, 不過揾到亞拉在季尾才贏馬, 都要研究一下真正實力.

附件

反cup 容易:096::096::071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆