上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#27 - 當年今日

收藏  |  訂閱
3.2k  31.4k

引用:
原帖由 degree06 於 2018-6-15 11:30 AM 發表 查看引用來源
賭波唔駛識計數,最重要係呢兩點,一控制投入既注碼,另一,係運氣。
兩隊揀一隊者嘛,一係贏,一係輸,咁簡單咋:smile_40:
唔係有咩波膽呀,主客和之類咩?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-6-15 11:26 AM 發表 查看引用來源

呢句唔得架,你果晚至少要記得女仔個名,呢D係禮貌黎架師兄.第2朝我唔敢講呀下.

烏龜我估會贏,外圍賽如果唔係壯行色,理應贏夠就守穩,但烏龜出名唔識守,所以贏2粒穩陣,除非雷莊兒發威,我指阿蘇............ ...
相逢何必曾相識,hha:smile_40:
今晚仲有場葡萄牙vs西班牙:smile_40:呢場好多人睇:smile_40:

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-6-15 11:31 AM 發表 查看引用來源

唔係有咩波膽呀,主客和之類咩?
呢d係玩法,仲有好多唔同既玩法,但終歸都係一係贏錢,一係輸錢:smile_40:

引用:
原帖由 degree06 於 2018-6-15 11:32 AM 發表 查看引用來源
相逢何必曾相識,hha:smile_40:
今晚仲有場葡萄牙vs西班牙:smile_40:呢場好多人睇:smile_40:
呢場波,睇好過買,你句唔係贏就輸,令我想講,呢場波,一係好精彩攻,一係死守到悶.......呢種答法會被人打架,HAHA......

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-6-15 11:39 AM 發表 查看引用來源

呢場波,睇好過買,你句唔係贏就輸,令我想講,呢場波,一係好精彩攻,一係死守到悶.......呢種答法會被人打架,HAHA......
買葡萄牙不敗:smile_34:

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-6-15 11:39 AM 發表 查看引用來源

等於“波,一係入,一係唔入”:smile_39:

引用:
原帖由 degree06 於 2018-6-15 11:44 AM 發表 查看引用來源
買葡萄牙不敗:smile_34:
和係正路既.
2隊無必要係對方身上搏,要搏都搵另兩隊開刀都未遲.
只係葡防守令人無咩信心.

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-6-15 11:56 AM 發表 查看引用來源

和係正路既.
有c朗:smile_34:

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-6-15 11:56 AM 發表 查看引用來源

和係正路既.
有c朗:smile_34:

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-6-15 11:46 AM 發表 查看引用來源

等於“波,一係入,一係唔入”:smile_39:
其實賭波既人,拎個彩就買贏輸和.
真心有研究,係買讓球,波膽同過關去考眼光.
花邊既仲有例如C朗踢唔踢足入場,有無牌,會唔會剝衫添(外國).
所以有心水,要玩真係好多野玩.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆