上一頁下一頁
發新話題

引版奇緣,蜜會Y小姐. 第二章<一步禪空忐忑闖迷局>加相#P.99

收藏  |  訂閱
3.0k  104.1k

引用:
原帖由 YanD2012 於 2015-2-27 09:55 AM 發表 查看引用來源

唔係化..大我dd.. 我唔覺囉 !
你到三十未先?

引用:
原帖由 一步禪空 於 2015-2-27 10:34 AM 發表 查看引用來源

小YAN,你串我啊:smile_o02::smile_o02:老納䔍信大乘佛法,當然有大愛....法輪明暗室,慧海渡慈航
小女子唔識寸人... 師主 善哉 !善哉 !

[quote]原帖由 heeyanbabe 於 2015-2-27 09:39 AM 發表 查看引用來源

俾個期你????
可能要排到年尾...哈哈哈哈:smile_o13::smile_o13::smile_o13: [/

quote]

排個兒童節期。。。ok

引用:
原帖由 ~stupidgirl~ 於 2015-2-27 10:34 AM 發表 查看引用來源

要講嘅,尋晚已經講左
感覺上仲好忐忑
冷靜,究竟係咪應該連聯絡都唔聯絡?
我唔知點做點面對

唔好搵佢住啦.. 佢要想傾既 一定會搵你..

引用:
原帖由 YanD2012 於 2015-2-27 10:12 AM 發表 查看引用來源

啋啋啋
一兄叫香港女仔做。。。姑娘。。。。。她們feel 到自己好老。

一兄幫你吾到,恩姐姐會原諒你。你呵反她

引用:
原帖由 YanD2012 於 27-2-2015 09:54 發表 查看引用來源

c姐咁俾個期我..洗唔洗排到年尾 ?
你又點同呢,哈哈!!
女人同男人唔同既,唔好誤會我唔係鍾意女人!

引用:
原帖由 ~stupidgirl~ 於 27-2-2015 10:06 發表 查看引用來源
情緒down左幾日,尋晚終於忍唔住爆發左
呢兩年幾一直我都覺得我地諗野方向,行為上配合到
一直我都以為只要我等待遷就,直至一刻一齊生活,問題就可以解決
我唔係要求佢成日抽時間陪我,我只係希望每晚訓前見到佢 ...
男人呢,千祈唔好遷就太多!遷就太多,佢地就會變得理所當然。
我曾經也好像你一樣,結果我輸得很徹底!

引用:
原帖由 ~stupidgirl~ 於 27-2-2015 10:29 發表 查看引用來源

係。。
正因為我唔想佢覺得我迫佢,所以一直我都選擇遷就嘅方向,希望佢明

唉,選擇遷就唔係唔岩!但是,唔好過份遷就就好

引用:
原帖由 一步禪空 於 2015-2-27 10:36 AM 發表 查看引用來源

冇搵住啦,大家都仲有情緒,傾都唔會有好結果。
就算好返,但係根本問題都冇處理過,不如搵今次機會俾大家好好傾下。但先決條件係大家都冷靜落來,都願意去傾....
佢係個eq好高嘅人
佢唔會爆炸或者唔冷靜嘅
尋晚我爆炸完,其實已經平心靜氣傾左一輪,佢不斷話問題喺佢度,佢會去諗下點解決同改變
佢亦都有問我,好少見我爆炸,我爆得,佢相信我已經覺得好辛苦,佢都有問我需唔需要冷靜下,如果要佢會尊重我
今朝佢照如常打俾我叫我起身,一樣噓寒問暖,只係我自己心中忐忑消除唔到咋

引用:
原帖由 heeyanbabe 於 2015-2-27 11:02 AM 發表 查看引用來源

男人呢,千祈唔好遷就太多!遷就太多,佢地就會變得理所當然。
我曾經也好像你一樣,結果我輸得很徹底!

同意 ! 男人就係咁 !

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆