上一頁下一頁
發新話題

【吸血三姊妹系列之(七)烈火Band3】四十三集長篇色文(劉金發引退之作)

收藏  |  訂閱
3.2k  1.9m

我最喜歡的女主角
方雪兒(如果冇做發哥性奴就更佳)
我最喜歡男主角
我都冇得簡:smile_o02: ,投白票啦
我最喜歡女配角
梗係bobo啦 ,敢作敢為,有承擔,有膊頭:smile_o12: ,最緊要樣靚身材正:smile_47:
我最喜歡男配角
投宗偉可以ma??如果唔得甘就一定係劉爸爸啦,有型有款,剩係招壁虎功都值十萬,八萬票啦
我最喜歡的伴讀歌
聽不到的說話:smile_o03: 太貼劇情
我最喜歡的劉金發性色小說
呢個好難...明朝古惑仔啦

投票項目及候選名單如下︰:smile_o06:

我最喜歡的女主角?

方雪綾

我最喜歡男主角? (點解只得一個候選人既?中央欽點!! )

劉金發

我最喜歡女配角?

BOBO

我最喜歡男配角?

老爸(劉七)

我最喜歡的伴讀歌

隱形的翅膀【吸血三姊妹系列之()烈火Band3

我最喜歡的劉金發性色小說︰

【華麗美女團()某中學裏的淫蕩女教師】

我最喜歡(的)女主角?
我最喜歡的劉金發(性)小說︰

引用:
原帖由 雪綾姐姐 於 2012-7-4 07:31 AM 發表 查看引用來源
發哥 對吾住呀 做左個潛水讀者甘耐 我本身自己既中文吾好 但係開始睇你既文章 中文有明顯既改善
援交係我睇既第一部 睇完之後好似上左癮甘把你之前既都睇哂 真係好好睇 我已經吾當色文黎睇 當係一部小說睇 好多劇情 ...
多謝閣下喜歡我的作品!
我的其他小說連載時,一定會通知大家!多謝!

引用:
原帖由 Hellobunny 於 2012-7-4 08:01 AM 發表 查看引用來源

相信重寫後的故事會很不同,可以拿來出版,發哥加油!
多謝!

引用:
原帖由 mmlwm 於 2012-7-4 08:06 AM 發表 查看引用來源

發哥係實至名歸嫁!
多謝!投咗票未!

引用:
原帖由 盧盧大將軍 於 2012-7-4 08:16 AM 發表 查看引用來源
即係點???
7月15後 , 劉兄會唔會再上來討論???
由7月14日星期六8點開始,一直到15日星期日!

引用:
原帖由 盧盧大將軍 於 2012-7-4 08:16 AM 發表 查看引用來源
即係點???
7月15後 , 劉兄會唔會再上來討論???
投咗票未呀!

引用:
原帖由 strongeagle 於 2012-7-4 09:52 AM 發表 查看引用來源

『全港校際時事及學術常識比賽』就咁完咗? 雪綾同Vivian打唔成交?會唔會私下決鬥了斷?
其實點解Vivian容忍到劉金發成日偷食?:smile_41: 除非‥‥‥
好多時問答比賽都是背書比賽,參賽學生就 ...
完喇,想睇雪綾和vivian打交的讀者可能有點我望!
學校當然希望自己的學生在比賽裏到錦標。
香港的教育的確存問題!
投咗票未呀!

引用:
原帖由 性愛女神 於 2012-7-4 09:56 AM 發表 查看引用來源

燒唔到你個叠唔知痛! 睇你之前玩竹簡玩得幾開心! 睇下今次方雪綾老師點反應!
係呀,玩呀好開心架!多謝妳囉!將『竹簡』掟出嚟,不過有咁耐風流,就有咁耐折墮!
喂!女神,請妳老人家都嚟投下妳的神聖一票呀!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆