上一頁下一頁
發新話題

內地夜遊吹水地

收藏  |  訂閱
2.7k  50.8k

引用:
原帖由 happybar168 於 2010-8-12 03:36 PM 發表 查看引用來源
貢快出番黎既:smile_29:
佢去見工唶~~:smile_38:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-8-12 03:48 PM 發表 查看引用來源

情到濃時,少d定力都吾電:smile_42:
:smile_38: 咁唔電喎~~你要做到收放自如先得架~~

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-8-12 03:51 PM 發表 查看引用來源

果次佢想擺入去,我猶疑左一陣,最後叫佢拿套:smile_13: :smile_38:
你油兒d咩呢?? :smile_13:

引用:
原帖由 happybar168 於 2010-8-12 03:36 PM 發表 查看引用來源
貢快出番黎既:smile_29:
禾今晚先上到野....:smile_o01: 糧已出....房未BOOK~:smile_o11:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-12 03:57 PM 發表 查看引用來源

你油兒d咩呢?? :smile_13:
佢驚搞到人地都有病...自己有病算啦...哎呀~唔好意思...爆響口天~:smile_o01:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-12 03:59 PM 發表 查看引用來源

禾今晚先上到野....:smile_o01: 糧已出....房未BOOK~:smile_o11:
輝仔你一出糧又去叫雞呀!:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-12 04:00 PM 發表 查看引用來源

佢驚搞到人地都有病...自己有病算啦...哎呀~唔好意思...爆響口天~:smile_o01:
龍e~你係就唔怕認喎~~

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-12 04:00 PM 發表 查看引用來源

輝仔你一出糧又去叫雞呀!:smile_38: :smile_38: :smile_38:  
屌柒你...洗唔洗咁大聲...:smile_o03: 都肚仔餓啦我細佬...:smile_o01: 多口問...有冇C兄有準確天氣包膠先...不過結果係點...我此行必成:smile_o11:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-12 04:02 PM 發表 查看引用來源

龍e~你係就唔怕認喎~~
能E不自E呀陰公~:smile_o01:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-12 04:03 PM 發表 查看引用來源

屌柒你...洗唔洗咁大聲...:smile_o03: 都肚仔餓啦我細佬...:smile_o01: 多口問...有冇C兄有準確天氣包膠先...不過結果係點...我此行必成:smile_o11:
  天氣報告話: 大乳~~黑暈~~高潮時間早上:6:15~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆