上一頁下一頁
發新話題

《老劍馬經》@ 暑期藏寳馬

收藏  |  訂閱
3.3k  158.6k

老霍都幫吹簫赢過馬架!

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-7-29 12:38 PM 發表 查看引用來源
老霍都幫吹簫赢過馬架!
老劍, 你都有扑中那隻奇真. 唔係聲先無聲明, 事後才孔明. 係討論我發覺好多都係事後孔明.
贏馬又係條肥仔日彈夜彈那條田太, 有柯打就英雄, 無柯打就是狗熊.
老劍馬經又不同, 事先有聲明, 唔係事後又孔明. 我發覺老劍馬經每天無馬賭感激率都有幾百點, 認真莫不咨.

附件

呢隻上季暑期吹水馬奇真都係評分著數到昏迷, 來季應重有1至2w在手, 田谷都掂.

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-7-29 12:50 PM 發表 查看引用來源

老劍, 你都有扑中那隻奇真. 唔係聲先無聲明, 事後才孔明. 係討論我發覺好多都係事後孔明.
贏馬又係條肥仔日彈夜彈那條田太, 有柯打就英雄, 無柯打就是狗熊.
老劍馬經又不同, 事先有聲明, 唔係事後又孔明. 我發 ...
两季前我都扑中阿拉上个隻甜哥兒有9.8倍、亦系退役前唯一頭馬、之後我冇買過W、亦叫馬友吾好買w!

《皇仁大師》

正宗搵食一千王、不過泥地兩次不差、如見報泥地千二要留意!

《家樂駿駒》

上季尾二千已試準有走勢、正宗千八、今季初出已可留意!

《金剛仔》

正宗千六搵食冷馬、今季六歲仍是壯年!出擊前必有試末段、冷就要吼實!

《嬴風雲》

又系搵食馬、10倍左右要留意!1400-1600!

《陽光大地》

今季必有頭馬班分已減夠、如報一千就要睇!

《超然》

泥地千二特佳、熱都要交代!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆