上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~~ 完 ~~ "多謝大家支持"

收藏  |  訂閱
5.2k  279.5k

引用:
原帖由 2料王 於 2010-8-19 10:52 PM 發表 查看引用來源

巴迪 對 馬里迪莫 你玩唔玩 都讓球
呢場你點睇:098: ?

引用:
原帖由 2料王 於 2010-8-19 10:52 PM 發表 查看引用來源

玩 主勝定 +1

SUPPORT 巴迪 對 馬里迪莫 等你出料^^

巴迪     馬里迪莫  
[平手/半球] 1.65 2.15 [受讓 平手/半球]
[半球] 1.92 1.88 [受讓 半球]
  1.85   3.20    3.70
馬會抽得好勁定主勝好有信心呢

引用:

有咩好野  今日:036:

我玩呀~不過仲未收工

我又玩呀 2料@@

引用:
原帖由 wawa2005 於 2010-8-19 11:12 PM 發表 查看引用來源
巴迪     馬里迪莫  
[平手/半球] 1.65 2.15 [受讓 平手/半球]
[半球] 1.92 1.88 [受讓 半球]
  1.85   3.20    3.70
馬會抽得好勁定主勝好有信心呢
講真初初睇好主隊 但近於半個鐘 見佢d飛 又覺得唔係好穩陣 :026:
所以依家 主客 我都唔係咁睇好 唔買讓球 :026:
如果你好想玩 可以試下 細波 @1.57- 倍率係低d 買2注 有1.14 回報 自已諗諗
馬里 4場歐聯都 入球大 如果真係咁入得 莊家 比個 @2.25大波過你 我唔係好信 :092:

support 2料

引用:
原帖由 2料王 於 2010-8-19 11:43 PM 發表 查看引用來源

講真初初睇好主隊 但近於半個鐘 見佢d飛 又覺得唔係好穩陣 :026:
所以依家 主客 我都唔係咁睇好 唔買讓球 :026:
如果你好想玩 可以試下 細波 @1.57- 倍率係低d 買2注 有1.14 回報 自已諗諗
馬 ...
可能因為馬里系葡超成日開細:071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆