上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#27 - 當年今日

收藏  |  訂閱
3.2k  31.4k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-6-15 11:08 AM 發表 查看引用來源

玩野咩6度兄,去酒吧睇已經多女又多酒啦.
不如問句,點樣攬到女啦,梗係買中左贏,跟手個靚女捧邊隊就企邊便啦:smile_30::smile_30:
我唔飲酒,去酒吧,好驚:smile_40:
埃及vs烏拉圭,點買?:smile_40:

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-6-15 11:03 AM 發表 查看引用來源

夜返點解會有問題?佢做左我老公,即使有幸做人老豆,都唔代表會完全無左自我架
部份興趣絕對可以保留
出外睇波,有些女人會擔心男人唔知最後睇左咩波嘛.

引用:
原帖由 degree06 於 2018-6-15 11:10 AM 發表 查看引用來源

我點止唔飲酒,有聞到都會醉架.記住講時要安全架下.

呢場要早買,全世界幻想埃及會好勁,實情變數好大.

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-6-15 11:13 AM 發表 查看引用來源

我點止唔飲酒,有聞到都會醉架.記住講時要安全架下.

呢場要早買,全世界幻想埃及會好勁,實情變數好大.
係啦,我唔多飲得,同人飲,實好易醉,跟住做左咩自己都唔記得啦,hha:smile_40:
埃及沙拿勁,但打波唔係打一個人,照睇烏拉圭應該贏,但贏幾多球咁解?:smile_14:

引用:
原帖由 degree06 於 2018-6-15 11:10 AM 發表 查看引用來源

買波唔係睇賠率咩?

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-6-15 11:18 AM 發表 查看引用來源

買波唔係睇賠率咩?
賠率只係供參考:smile_40:最有用的用途係幫助計出贏幾多錢,對賽果的啟示,一半半咋:smile_40:
灰姑娘有冇心水呀:smile_40:

引用:
原帖由 degree06 於 2018-6-15 11:15 AM 發表 查看引用來源
係啦,我唔多飲得,同人飲,實好易醉,跟住做左咩自己都唔記得啦,hha:smile_40:
埃及沙拿勁,但打波唔係打一個人,照睇烏拉圭應該贏,但贏幾多球咁解?:smile_14: ...
呢句唔得架,你果晚至少要記得女仔個名,呢D係禮貌黎架師兄.第2朝我唔敢講呀下.

烏龜我估會贏,外圍賽如果唔係壯行色,理應贏夠就守穩,但烏龜出名唔識守,所以贏2粒穩陣,除非雷莊兒發威,我指阿蘇............

引用:
原帖由 degree06 於 2018-6-15 11:23 AM 發表 查看引用來源
賠率只係供參考:smile_40:最有用的用途係幫助計出贏幾多錢,對賽果的啟示,一半半咋:smile_40:
灰姑娘有冇心水呀:smile_40:
無呀
唔識計數:smile_13:

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-6-15 11:26 AM 發表 查看引用來源

無呀
賭波唔駛識計數,最重要係呢兩點,一控制投入既注碼,另一,係運氣。
兩隊揀一隊者嘛,一係贏,一係輸,咁簡單咋:smile_40:

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-6-15 11:26 AM 發表 查看引用來源

無呀
賭波唔駛識計數,最重要係呢兩點,一控制投入既注碼,另一,係運氣。
兩隊揀一隊者嘛,一係贏,一係輸,咁簡單咋:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆