上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 21

收藏  |  訂閱
2.6k  62.6k

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-8-12 09:55 發表 查看引用來源
早晨呀...板主係唔係出左差呀
有冇出差關咩事? 如果有違規請用"報告"功能舉報投訴.

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-8-11 11:29 PM 發表 查看引用來源

中午蛇口集合坐船到九洲港, 去酒店放底D野先執一濟, 訓醒去食蠔宴, 之後酒吧街芝華仕, 點幾兩點再返酒店再執一濟, 訓醒九十點LAST一濟, 十二點CHECK OUT去關口商場行下食下野, 四五點九洲坐船返蛇口

天氣 ...
:smile_30: 總體黎講~~行情就係不停咁執~~

早晨各位呀....

無黎幾日, 好多新面孔. :smile_o15:

早晨呀各位:smile_38:

早呀各位兄弟 未FULLS:smile_14: Y兄去灣仔食海鲜,蠔..正:smile_o12:

引用:
原帖由 KevinPo 於 2010-8-12 10:10 AM 發表 查看引用來源
早晨各位呀....

無黎幾日, 好多新面孔. :smile_o15:
失蹤幾日.去左邊:smile_14: :smile_54:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-8-12 10:15 AM 發表 查看引用來源
早呀各位兄弟 未FULLS:smile_14: Y兄去灣仔食海鲜,蠔..正:smile_o12:
不過人少就難叫d囉~~買多又食唔晒~~~

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-8-11 23:29 發表 查看引用來源

中午蛇口集合坐船到九洲港, 去酒店放底D野先執一濟, 訓醒去食蠔宴, 之後酒吧街芝華仕, 點幾兩點再返酒店再執一濟, 訓醒九十點LAST一濟, 十二點CHECK OUT去關口商場行下食下野, 四五點九洲坐船返蛇口

天氣 ...
:smile_o11: 相當好,簡直完美,响情侶路有間叫[老人与海]的餐廳,元朗人开的,几好情調,唔知仲有冇?

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-8-12 00:16 發表 查看引用來源
V兄,有咁順攤咩?!有可能食白果宴tim, 所以都唔在意是否得與唔多,anyway多謝你指路
如果兩日都食唔到,仲係出遊,咁y仔你就真係:smile_42:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-12 10:20 AM 發表 查看引用來源

不過人少就難叫d囉~~買多又食唔晒~~~
刀可以叫到5,6種海鲜..因有些是不飽的 我上次在樂園路食.見到一軍壯頭男人自已一圍.抬面成6,7碟海鲜.再加個飯.最後清晒

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆