上一頁下一頁
發新話題

(至暈飯局版)~Discuss~ 足球隊 徵 靚女觀眾 & 啦啦隊~174

收藏  |  訂閱
769  23.6k

引用:
原帖由 朱大少 於 2009-6-4 03:18 PM 發表 查看引用來源

sorry, 個場買唔到....要取消喇:smile_38: :smile_39:
玩呀:smile_14: :smile_34: :smile_22:

引用:
原帖由 cyruski 於 2009-6-4 03:26 PM 發表 查看引用來源

玩呀:smile_14: :smile_34: :smile_22:
d場我地買架....買唔到都無辦法...:smile_13:

引用:
原帖由 cyruski 於 2009-6-4 03:26 PM 發表 查看引用來源

25號友賽大腸鄰居取消.....改為24號雜牌軍友賽地盤佬麻~~~:smile_38:

尋晚既感覺好似人生初次接觸足球活動咁,

唔知係個球場上面做乜q:smile_27:

引用:
原帖由 中越混血兒 於 2009-6-4 04:28 PM 發表 查看引用來源
尋晚既感覺好似人生初次接觸足球活動咁,

唔知係個球場上面做乜q:smile_27:
唔係呀, 見你交d波都幾聰明, 之不過係接應唔到個波啫!:smile_52:

引用:
原帖由 mrsvvti 於 2009-6-4 16:44 發表 查看引用來源

唔係呀, 見你交d波都幾聰明, 之不過係接應唔到個波啫!:smile_52:
遠少少交過黎果d 有七成都判斷唔到, 波皮都掂唔到, 對腳好似釘死左係地咁:smile_42:

堅叔...........:')

引用:
原帖由 ix-man 於 2009-6-4 05:00 PM 發表 查看引用來源
堅叔...........:')
重乜事??去左呀???:smile_41:

引用:
原帖由 中越混血兒 於 2009-6-4 04:55 PM 發表 查看引用來源

遠少少交過黎果d 有七成都判斷唔到, 波皮都掂唔到, 對腳好似釘死左係地咁:smile_42:
守龍時有一球走出黎啉住一腳清波, 點知波皮都掂唔到, 幾驚直入龍門:smile_30:

收工, 閃!:smile_43:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆