上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】.......... 神經俠侶 異芭蕉

收藏  |  訂閱
750  6.2k

引用:
原帖由 cherrydobee 於 2009-4-26 10:33 AM 發表 查看引用來源
你好...今日好多人讚狗狗..我代佢多謝大家呀
係呀....由細開始養...呢家老人家忝.......:smile_13:
唔水客氣....呢d係樹實黎...我都識有個男望友...佢隻狗狗都係由細養now十四歲了....:smile_13:

引用:
原帖由 最愛你的人是我 於 2009-4-26 10:31 AM 發表 查看引用來源

無啊.我身邊好多朋友都有養..
養咩寵物都要比佢知.你係主人.有分別.
唔可以平起平坐..
其實寵物都有性格.有自己既感覺..
佢11歲都唔細.而家教都有D難..
我果隻直頭惡過我忝啦..成日想食住我...但我見到佢個樣咁可愛就心軟架啦..因為一鬧佢佢就知錯好可憐咁俾手手我..但轉頭就再做衰野...佢欺騙感情....:smile_13::smile_27:

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-4-26 10:36 AM 發表

:smile_39:我巧窮架......居無定所.....你放係郵筒到.....通知我去拿啦:smile_39:
你唔好同我爭天橋底喎:smile_13:

引用:
原帖由 cherrydobee 於 2009-4-26 10:31 AM 發表 查看引用來源
因為佢比我更老....
老成老實老懵懂

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-4-26 10:32 AM 發表 查看引用來源

:smile_13:貢你即係恰我細路女唔識野啫:smile_24:
我都係細路仔嚟咋:smile_44:

引用:
原帖由 peter. 於 2009-4-26 10:34 AM 發表 查看引用來源
深田恭子呀:smile_45: :smile_45:
幾好呀....夠deep....我鐘意

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-4-26 10:38 AM 發表 查看引用來源

唔水客氣....呢d係樹實黎...我都識有個男望友...佢隻狗狗都係由細養now十四歲了....:smile_13:
十四歲都幾老...我希望我呢隻都可以養到咁大...健健康康:smile_40:

引用:
原帖由 cherrydobee 於 2009-4-26 10:39 AM 發表
我果隻直頭惡過我忝啦..成日想食住我...但我見到佢個樣咁可愛就心軟架啦..因為一鬧佢佢就知錯好可憐咁俾手手我..但轉頭就再做衰野...佢欺騙感情....:smile_13::smile_27:
其實狗狗同人係好似.好識睇環境..
佢知比手手你.你就唔再鬧佢..
佢就知道你心軟.

引用:
原帖由 cherrydobee 於 2009-4-26 10:39 AM 發表
我呀媽成日踢我以前隻狗:smile_24: 但隻狗成日都仲係錯

引用:
原帖由 peter. 於 2009-4-26 10:39 AM 發表 查看引用來源
你唔好同我爭天橋底喎:smile_13:
我now要去公廁梳洗一下....隨時要去爭食

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆