上一頁下一頁
發新話題

徵尋至愛 ~ 38歲黎玩反轉背脊當王子各女士粗粗地要住先

收藏  |  訂閱
738  6.2k

引用:
原帖由 月兒911 於 2009-4-30 06:05 AM 發表 查看引用來源
早晨呀苦主:smile_30:
我仲未訓呀:smile_39::smile_30:
妳又瞓唔著玩通頂呀...:smile_14:

引用:
原帖由 tess蚊 於 2009-4-28 11:17 PM 發表 查看引用來源
Good night!
喂.... 考成點呀, 係時間上半場檢討:smile_40:

引用:
原帖由 老苦主 於 2009-4-30 10:29 PM 發表 查看引用來源

喂.... 考成點呀, 係時間上半場檢討:smile_40:
5知BOR~~

引用:
原帖由 tess蚊 於 2009-4-30 10:59 PM 發表 查看引用來源
5知BOR~~
妳擔唔擔心考完試就碰正豬流感:smile_13:

引用:
原帖由 老苦主 於 2009-4-30 11:04 PM 發表 查看引用來源

妳擔唔擔心考完試就碰正豬流感:smile_13:
5擔心、、、有時D野來就來去就去:')

引用:
原帖由 tess蚊 於 2009-4-30 11:06 PM 發表 查看引用來源
到時妳想帶狗仔出街都唔得喎....:smile_38:
不過妳又講得岩, 真係擔心唔到咁多:smile_13: 不過見到有人打噴嚏我會閃得快過佢:smile_30:

引用:
原帖由 tess蚊 於 2009-4-30 11:06 PM 發表 查看引用來源
:smile_44:.... 今次想去旅行都煩, 因為今次係全球性感染, 無理由唔留意邊個個家有事o家:smile_27:

引用:
唔阻妳溫書, 我都係瞓先:smile_40:

Good night! 蚊女:smile_38:

引用:
原帖由 老苦主 於 2009-4-30 11:11 PM 發表 查看引用來源

到時妳想帶狗仔出街都唔得喎....:smile_38:
不過妳又講得岩, 真係擔心唔到咁多:smile_13: 不過見到有人打噴嚏我會閃得快過佢:smile_30:
到時妳想帶狗仔出街都唔得喎<---起屋企仲正:smile_47:

引用:
原帖由 老苦主 於 2009-4-30 11:33 PM 發表 查看引用來源

唔阻妳溫書, 我都係瞓先:smile_40:

Good night! 蚊女:smile_38:
我去左第到吹水JA!!@@~~~Good night!~~~~:smile_46::smile_46:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆