上一頁下一頁
發新話題

再遇沙灣多水囡囡 (仲濕過上次)

收藏  |  訂閱
737  51.3k

引用:
原帖由 wataru 於 2009-4-16 12:43 AM 發表 查看引用來源

個晚系我前面那個人兄﹐真系帶左兩條女入房﹗﹗﹗:smile_47: :smile_47: :smile_47:
邊個帶左兩條女入房呀? 嘩! 咁好玩! :smile_47:

引用:
原帖由 小強@Ibanez 於 2009-4-16 12:41 AM 發表

咩呀? 我尋晚直接返黃崗喎!
係咪尋日住我前一排最左手邊0個位呀?
系卦﹗﹗﹗我都唔記得我坐邊啦﹗
甘跟我們落車那個師兄系邊一個呢?

引用:
原帖由 wataru 於 2009-4-16 00:38 發表 查看引用來源

高佬﹗﹗﹗你好﹗﹗﹗
水哥身在HK

引用:
原帖由 cherry8788 於 2009-4-16 00:38 發表 查看引用來源
你好呀高佬
車車好呀

引用:
原帖由 wataru 於 2009-4-16 00:43 發表 查看引用來源

個晚系我前面那個人兄﹐真系帶左兩條女入房﹗﹗﹗:smile_47: :smile_47: :smile_47:
嘩...咁正都唔通知聲:smile_14:

引用:
原帖由 wataru 於 2009-4-16 12:47 AM 發表 查看引用來源

系卦﹗﹗﹗我都唔記得我坐邊啦﹗
甘跟我們落車那個師兄系邊一個呢?
我係小強, 我係著紅色衫0個位, 最細個0個位, 落到樓下條女都未走0個位呀!
我諗你講0個位應該係blackhennessy, 係咪頭髮長長地0個位呀? 吾知佢夜D會吾會蒲頭呀, 頭時你地再相認啦!
等等先, ching你係咪好好口才, 講到SN D女口爆兩次0個位呀?

引用:
原帖由 高佬357 於 2009-4-16 12:50 AM 發表 查看引用來源
嘩...咁正都唔通知聲:smile_14:
沙灣ching你又岩?

引用:
原帖由 小強@Ibanez 於 2009-4-16 12:46 AM 發表

邊個帶左兩條女入房呀? 嘩! 咁好玩! :smile_47:
我跟住佢尾去房間﹐見到兩條女都好正﹗﹗﹗:smile_47: :smile_47: :smile_47:

我問過我條女﹐另一個坐我都既系佢D好姐妹﹐不過條女話唔製﹗﹗﹗:') :') :')

引用:
原帖由 小強@Ibanez 於 2009-4-16 00:53 發表 查看引用來源

沙灣ching你又岩?
廾年前主場:smile_13:

引用:
原帖由 小強@Ibanez 於 2009-4-16 12:52 AM 發表

我係小強, 我係著紅色衫0個位, 最細個0個位, 落到樓下條女都未走0個位呀!
我諗你講0個位應該係blackhennessy, 係咪頭髮長長地0個位呀? 吾知佢夜D會吾會蒲頭呀, 頭時你地再相認啦!
等等先, ching你係咪好好口 ...
我知道你系邊一個啦﹗﹗﹗﹗你條幼齒真系唔錯﹗﹗﹗番食有理﹗﹗﹗﹗:smile_47: :smile_47: :smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆