上一頁下一頁
發新話題

COPY手記.....PART 6 ....去大倉有回佣收?

收藏  |  訂閱
582  15.9k

引用:
原帖由 Fairlady'z 於 2009-4-15 17:37 發表 查看引用來源

自問冇呢個能力...... 12渣 都訓係度啦....

其實我12支 係指 12支細可樂
又响度引我呀衰佬....

引用:
原帖由 廿個饅頭 於 2009-4-15 17:45 發表 查看引用來源

同意呀咁大果人如果小小野都決定唔到又負唔起責任
唔好話出黎玩啦,我諗佢做唔做到一個正常人都係一個問題!!

同埋如果團長搞得好既又唔會有悶場咁我呢d怕差仔又可以溝下女啦!!
師兄呢個世界乜人都有,係冇做到既 ...
每個人性格唔同呀饅頭兄...

如果有兄弟覺得受委屈...而又係有道理...

出來表吓態又無妨...唔好話撐兄弟...講道理啫...

引用:
原帖由 D.STONE 於 2009-4-15 17:47 發表 查看引用來源

絕對同意@@可樂兄嘅講法!!!
STONE 兄太客氣啦...

引用:
原帖由 Fairlady'z 於 2009-4-15 05:29 PM 發表 查看引用來源
所以各位新舊團友,駛唔駛我控制下D酒量呢?

緊係要啦 下次改 飲唔到12支既 要夾錢... 因為佢地剩係睇表現
pk....我咪要比錢????

引用:
原帖由 tedy0088 於 2009-4-15 17:49 發表 查看引用來源
永遠都甘支持cacoke大師兄.....!
TEDY 兄 Thankyou 晒...幾時上呀??

引用:
原帖由 cacoke 於 2009-4-15 05:54 PM 發表 查看引用來源

明白你意思

好快又到出山啦....!

thx for sharing

引用:
原帖由 cacoke 於 2009-4-15 05:54 PM 發表 查看引用來源

HAHA.....所以我都係講事實講道理~~~~如果copy有野衰....我都一樣插佢...就係咁~~!!!

咁都有得講是非....真係...團長個名同人品係D台唔洗講喇...支持到底:smile_38: :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆