上一頁下一頁
發新話題

***假如愛有天意***...............[77]

收藏  |  訂閱
742  6.6k

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-3-28 10:24 AM 發表 查看引用來源
駁嘴扣多50分
係既係既......下次唔敢:smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 傑一傑 於 2009-3-28 10:27 AM 發表 查看引用來源

你話晒都係掌門人....呢d 粗重野....都係等我幫下你手啦
凡事親力親為好啲

引用:
原帖由 傑一傑 於 2009-3-28 10:28 AM 發表 查看引用來源

係既係既......下次唔敢:smile_35: :smile_35:
咁嘅態度就差唔多.........賞你25分啦

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-3-28 10:30 AM 發表 查看引用來源
凡事親力親為好啲
咁你係掌門人.....你話事啦

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-3-28 10:31 AM 發表 查看引用來源
咁嘅態度就差唔多.........賞你25分啦
扣左我100分.....跟字賞番我25分....都仲係扣左75分喎:smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 愛達利 於 2009-3-28 10:12 AM 發表 查看引用來源
你見到邊個甘興奮,,,,定係笑左人成晚呀,,,,:smile_46:
我唔再講啦................:smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-3-28 10:17 AM 發表 查看引用來源
昨夜一場風雨............................
簡直係經天地, 泣鬼神:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 傑一傑 於 2009-3-28 10:19 AM 發表 查看引用來源
早晨呀......大美人清清......早晨呀咁多位:smile_38: :smile_38:
你食左葯未...............無事吖ma:smile_22: :smile_22:

引用:
原帖由 ching788 於 28/3/2009 10:37 AM 發表 查看引用來源

我唔再講啦................:smile_44: :smile_44:
好啦,,,我要再訓啦,,,走LU,,,:smile_43: :smile_43:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-3-28 10:24 AM 發表 查看引用來源
錢銀啲野好煩架............等我自己來得啦
我都係話..........

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆