上一頁下一頁
發新話題

徵.....18歲以上的有心男女朋友 !!!!!

收藏  |  訂閱
740  4.7k

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-3-13 12:09 PM 發表 查看引用來源

咁我就唔知了,:smile_14: 我去的post都是講得笑的
唔係呢個問題~係個樓主無視人的post的~

引用:
原帖由 tommy1601 於 2009-3-13 12:08 PM 發表 查看引用來源

妳同迪迪,sandy,羊羊熟d
:smile_45: 我依家都唔係太想入去佢個post到傾...費時個個咩迪迪又諗到d咩野又話我屈佢溝女...

引用:
原帖由 好仔不好 於 2009-3-13 12:08 PM 發表 查看引用來源
唔好咁呢~~ ^^"
不予自評...:smile_45:

引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2009-3-13 12:09 PM 發表 查看引用來源

學歷係緊要, 但如果佢唔做野係到hea...有咩用呀...:smile_45:
只要肯做老細都會肯賞識你嫁啦...係咪..
這個一定呀,重要口忍得罵:smile_42: ,,,,,,,現今有工返,已是好彩了
希望是呀,我做了多年,唔賞識都已給我同化了:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 好仔不好 於 2009-3-13 12:02 PM 發表 查看引用來源
其實我知ar~不過你沒單獨同我講~ ^^
係唔係一定要每個人都同佢講一次我個名先得架:smile_41:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-3-13 12:08 PM 發表 查看引用來源

真係唔講你唔信:smile_14: .我們請個office girl
她真是大學生,重有成20分會考,我老細重唔敢請她呀,怕她做一個月就走了,人工得好小呀:smile_42:
算啦...大學生要份工用黎還返d貸款既...:smile_45: 做得咁上下咪閃囉...依家個市咁樣都唔會咁快走既...:smile_45:

引用:
原帖由 好仔不好 於 2009-3-13 12:10 PM 發表 查看引用來源
唔係呢個問題~係個樓主無視人的post的~
咁算呀,咁多post,去第2個post呀,開心線上遇.話不對題.就算了

引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2009-3-13 12:11 PM 發表 查看引用來源

不予自評...:smile_45:
咁唔好講呢d了~ ^^

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-3-13 12:08 PM 發表 查看引用來源

真係唔講你唔信:smile_14: .我們請個office girl
她真是大學生,重有成20分會考,我老細重唔敢請她呀,怕她做一個月就走了,人工得好小呀:smile_42:
咁呀,可能老細心大心細想揀好d卦 :smile_39: 但最後有無請佢 ga :smile_41: 有得做比我都5走 la

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-3-13 12:11 PM 發表 查看引用來源

這個一定呀,重要口忍得罵:smile_42: ,,,,,,,現今有工返,已是好彩了
希望是呀,我做了多年,唔賞識都已給我同化了:smile_30: :smile_30: :smile_30:
係蓉蓉勁姐...:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆