上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】... 神經♂♀ 孖異鈴

收藏  |  訂閱
735  6.9k

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2009-3-4 01:11 AM 發表 查看引用來源

百花蛇舌草 :smile_30:
要你打咁多字....辛苦哂wor:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2009-3-4 01:11 AM 發表 查看引用來源

貢即是名白其他野啦.. ...邊個係鬼邊個係妖..快d 講
:smile_14: 你貢醒....你唔會唔明既....:smile_40:
咪掟隻蕉皮係地先得架....:smile_30:

我閃啦, 捉到我就講你知啦..... :smile_43:

引用:
原帖由 薰衣草. 於 2009-3-4 01:13 AM 發表

要你打咁多字....辛苦哂wor:smile_30: :smile_30:
咪係..   貢長..唔多慣.. :smile_30:

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2009-3-4 01:14 AM 發表 查看引用來源

咪係..   貢長..唔多慣.. :smile_30:
咁就咪鬼咁長啦:smile_30: :smile_30:

係wor...你返嚟想去邊庶反...食d乜咁呀:smile_38:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-3-4 01:13 AM 發表

:smile_14: 你貢醒....你唔會唔明既....:smile_40:
咪掟隻蕉皮係地先得架....:smile_30:

我閃啦, 捉到我就講你知啦..... :smile_43:
唔掟蕉皮掟西瓜皮.. :smile_30:

我叫周公子唔比里入門

再戰..

引用:
原帖由 薰衣草. 於 2009-3-4 01:16 AM 發表

咁就咪鬼咁長啦:smile_30: :smile_30:

係wor...你返嚟想去邊庶反...食d乜咁呀:smile_38:
禾都未知道返唔返到黎..冇 唸過..

肚餓添... 食野先.. :smile_43:

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2009-3-4 01:18 AM 發表 查看引用來源

禾都未知道返唔返到黎..冇 唸過..
車...等個個以前你返嚟同你食飯tim (又茅哂d公仔tim@_@)

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2009-3-4 01:21 AM 發表 查看引用來源
咁888888886

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2009-3-4 01:21 AM 發表 查看引用來源
咪走住比我 mor 埋先

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆