上一頁下一頁
發新話題

<<小天使........誠徵各方好友來同我傾心事>>

收藏  |  訂閱
743  4.9k

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-2-25 02:47 PM 發表 查看引用來源
但我好清楚知道.............我同佢係冇可能
1.職位佢高級個我...............(我只係一個低級職員) 妳想個男低級過妳咩?
   我同佢係同公司.........同公司做野既情侶有好多話抦比人講

2.佢未必會鐘意 ...
品味既嘢個個人唔同...不過真係見有陳冠A既樣拖住個肥妹仔...
我星期四公司有一pari人結婚...唔明有咩會好比人講?

好多嘢都係妳自己話自己唔得...妳自己都打定輸數既話...無人可以開解妳lu:smile_13:

引用:
原帖由 waiwai0419 於 2009-2-25 03:00 PM 發表 查看引用來源

品味既嘢個個人唔同...不過真係見有陳冠A既樣拖住個肥妹仔...
我星期四公司有一pari人結婚...唔明有咩會好比人講?

好多嘢都係妳自己話自己唔得...妳自己都打定輸數既話...無人可以開解妳lu:smil ...
謝謝你開解我

我係一個未做先打定輪數既人
或者我冇乜自信..................
有時候我真係會"張"所有唔開心..............唔愉快既事會放係心底
過一排就冇事
:smile_13: :smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 月影 於 2009-2-25 03:00 PM 發表 查看引用來源
都未開始:smile_41: :smile_41: 妳點解咁煩腦:smile_41:
到佢話對妳有意思先諗喇 天使快樂啲..
我諗佢以世都唔會對我有意思
有時有D野係我自己諗多咗

我過一排會冇事
:smile_30: :smile_30: :smile_30:

天使...不要話自己差..天生我才必有用.
他重未出現妳的生命裡...:smile_13: 相信他會快黎到妳身邊

引用:
原帖由 月影 於 2009-2-25 03:07 PM 發表 查看引用來源
天使...不要話自己差..天生我才必有用.
他重未出現妳的生命裡...:smile_13: 相信他會快黎到妳身邊
謝謝你的祝福..................希望.....願望成真............

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-2-25 03:06 PM 發表 查看引用來源

我諗佢以世都唔會對我有意思
有時有D野係我自己諗多咗

我過一排會冇事
:smile_30: :smile_30: :smile_30:
妳諗得太多喇:smile_44: :smile_44: 當他捉住妳手時...先諗張來未遲:smile_13:

引用:
原帖由 月影 於 2009-2-25 03:09 PM 發表 查看引用來源

妳諗得太多喇:smile_44: :smile_44: 當他捉住妳手時...先諗張來未遲:smile_13:
如果他真係捉住我手時..............我會好好咁真珍

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-2-25 03:11 PM 發表 查看引用來源

如果他真係捉住我手時..............我會好好咁真珍:smile_30:
這個心態好正面....:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 月影 於 2009-2-25 03:23 PM 發表 查看引用來源

這個心態好正面....:smile_13: :smile_13:
但.............可惜............現在一無所有:smile_39: :smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-2-25 03:24 PM 發表 查看引用來源

但.............可惜............現在一無所有:smile_39: :smile_39: :smile_39:
就算靚女都未必有男朋友...唔洗怕

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆