上一頁下一頁
發新話題

徵有心人網上結緣...............[36]

收藏  |  訂閱
738  5.7k

引用:
原帖由 四子王旗 於 2009-2-14 11:15 AM 發表 查看引用來源

9成啦
有無版睇下:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 愛達利 於 2009-2-14 11:17 AM 發表 查看引用來源
駛唔駛多謝你呀,,,放我一馬,,,
咁又唔駛,就當我送比妳做惰人節禮物啦

引用:
原帖由 傑一傑 於 14/2/2009 11:05 AM 發表 查看引用來源

陪我食橙咩:smile_45: :smile_45:
倍你食,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,榴槤啦,,,,,,

引用:
原帖由 愛達利 於 2009-2-14 11:18 AM 發表 查看引用來源
我食緊沙田柚,,,,,,
唔係籬柚咩

引用:
原帖由 ching788 於 14/2/2009 11:19 AM 發表 查看引用來源

清清,,,,個老JACK甘早唔見左喎,,,,唔幫你睇鋪喎,,,炒佢啦,,,,

引用:
原帖由 愛達利 於 2009-2-14 11:19 AM 發表 查看引用來源
嘩,,,,,差,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,好遠喎,,,,,,,,,,,
我覺得差唔多姐

引用:
原帖由 ching788 於 2009-2-14 11:19 AM 發表 查看引用來源

我係話9成吾似呀:smile_30:

引用:
原帖由 ching788 於 14/2/2009 11:20 AM 發表 查看引用來源

唔係籬柚咩
唔係呀,,,,,而家轉左榴槤啦,,,,:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 愛達利 於 2009-2-14 11:20 AM 發表 查看引用來源
倍你食,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,榴槤啦,,,,,,
我勁中2食....好呀...妳請

引用:
原帖由 愛達利 於 2009-2-14 11:21 AM 發表 查看引用來源
清清,,,,個老JACK甘早唔見左喎,,,,唔幫你睇鋪喎,,,炒佢啦,,,,
我同左佢講..........叫佢以後唔駛番

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆