上一頁下一頁
發新話題

【華倫泰天日】已額滿截止報名

收藏  |  訂閱
735  6.9k

引用:
原帖由 頂李個費~老費 於 2009-2-12 09:48 AM 發表 查看引用來源

都唔知你想點,你慢慢想
早晨, 費............老爺

引用:
原帖由 micheal0411 於 2009-2-12 12:45 AM 發表 查看引用來源

明白明白:smile_35: ..有D累..訓先..早頭了
Micheal
唔好意思,已經有12人作實,驚唔夠位,
12位C hing,12位Part-time Lover,仲有公主及推廣,驚逼得滯,
我又約左一個Part-time & 一個Full-time Lover:smile_44: ,
又驚要控制場面,我就無得happy:') ,
請見諒,下次第一時間留頭2位給你,同埋玩夜D:smile_15:

引用:
原帖由 Moussa 於 2009-2-12 10:01 AM 發表 查看引用來源

床晚大殺三方:smile_35:
俾人斬到一頸血:smile_42:

找塵啊

1)己故盤古
2)濟癲
3)狂.八神

4)元顏不瘋
5)無牌代言人
6)happyeveryday(唔去)

7)Moussa(俾人行住無得去 )
8)ha-ha-ha 扭扭拎拎(最後唔去)
9)工兵團長 去唔到
szesze1025
imurxfile
domanicl雷蒙
中小企
阿敵
canon123
基頭
財財
Micheal0411
3D
魔童
迷失骨場
威少
四師亨
黑茶
分身
KO

各位大大:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 Moussa 於 2009-2-12 09:55 AM 發表 查看引用來源
有人找你呀
老先生:smile_38:
Who?:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 szesze1025 於 2009-2-12 10:05 AM 發表

俾人斬到一頸血:smile_42:
吾緊要,下次黎來:smile_35:

引用:
原帖由 ~基頭四~ 於 2009-2-12 10:09 AM 發表 查看引用來源
各位大大:smile_38: :smile_38: :smile_38:
4. 嚴懲張貼過份色情之圖片 ( 4 仔 ) 或 發表帶有宣揚、買賣和鼓吹吸毒之言論或主題或相片

- 發表買賣/宣揚吸毒情況嚴重者, 會被轉往警方跟進調查,希望網友切勿以身試法!

- 因法律責任關係,在內地夜遊版(包括子版)內不可內有露點露毛相, 而圖片中人(男 & 女)也不可以顯露相貌 (必須有遮掩).
      - 至於4仔尺度, 由版主審定, 毋從異議

早晨呀 老.......爺..........:smile_35:

引用:
原帖由 Moussa 於 2009-2-12 10:11 AM 發表 查看引用來源

吾緊要,下次黎來:smile_35:
已經傷重不治:smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆