上一頁下一頁
發新話題

徵18-88任何可以傾心底話的朋友(part9)

收藏  |  訂閱
744  5.9k

你好
引用:
原帖由 伏特加0712 於 2009-2-11 05:42 PM 發表 查看引用來源
哈佬

大家情人節諗住點過啊?

引用:
原帖由 080709 於 2009-2-11 05:32 PM 發表 查看引用來源
點解妳d詩都係咁傷感:smile_13:  
詩中人..想話比月影知.對我的愛幾咁濃和關心

而我回覆..感受到詩中人的情意和心聲.................

引用:
原帖由 月影 於 2009-2-11 06:13 PM 發表 查看引用來源

詩中人..想話比月影知.對我的愛幾咁濃和關心

而我回覆..感受到詩中人的情意和心聲.................
係咪愛情大騙子已呼之欲出:smile_38:

引用:
原帖由 ching788 於 2009-2-11 06:27 PM 發表 查看引用來源

求妳不要誤會...不是他..
他是君子.......只是單戀月影的男子.

引用:
原帖由 ching788 於 2009-2-11 06:27 PM 發表 查看引用來源

\\

果個人已離開徵區.....:smile_19: :smile_19: :smile_19: 求求妳不要亂估..

引用:
原帖由 月影 於 2009-2-11 06:33 PM 發表 查看引用來源

求妳不要誤會...不是他..
他是君子.......只是單戀月影的男子.
那是誰人........請言明:smile_38:

引用:
原帖由 ching788 於 2009-2-11 06:36 PM 發表 查看引用來源

那是誰人........請言明:smile_38:
他已離開...:smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 月影 於 2009-2-11 06:35 PM 發表 查看引用來源
\\

果個人已離開徵區.....:smile_19: :smile_19: :smile_19: 求求妳不要亂估..
月影,他若是已遠去,就讓他走吧.忘掉痛,忘了忘不了,自古愛難全:smile_42:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-2-11 06:39 PM 發表 查看引用來源

月影,他若是已遠去,就讓他走吧.忘掉痛,忘了忘不了,自古愛難全:smile_42:
蓉兒...月影努力緊....但愛得咁深一時難已忘記:') :')

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆